Nelson Piquet Jr holdkammerat med Mitch Evans hos Jaguar

I et eksklusivt live show i Jaguars engelske design hovedkvarter, præsenterede Panasonic Jaguar Racing deres Sæson 4 kørere i form af Nelson Piquet Jr og Mitch Evans i torsdags.

Det britiske hold bød velkommen til den første Formel E mester Nelson Piquet Jr, som deres nyeste medlem af holdet. “Det er en stor ære at starte for Panasonic Jaguar Racing. Jaguar har sådan en stor historie i motorsport og det er et spændende tidspunkt at blive en del af deres team. Deres involvering i elektrisk motorsport er inspirerende og jeg ser frem til at arbejde sammen med teamet,” sagde Piquet Jr.

Mitch Evans var allerede en del af Panasonic Jaguar Racing i deres debut sæson, og bliver hos teamet i Sæson 4. “Efter sådan en god sæsonen er det fantastisk at fortsætte hos Panasonic Jaguar Racing. Som team bevæger vi os i den rigtige retning og jeg kan ikke vente med at at komme i gang i Hong Kong,” forklarede han.

Nelson Piquet Jr støder til Mitch Evans hos Panasonic Jaguar Racing Photo: Panasonic Jaguar Racing

Le Mans LMP2 vinder Ho-Pin Tung vil fortsætte sin rolle som officiel reservekører. Udover kører annonceringen, præsenterede Panasonic Jaguar Racing også deres nye racerbil med navnet Jaguar I-TYPE 2. Med et dynamisk nyt design og et masse tekniske opgraderinger, bygger Jaguar videre på erfaringerne.

“Vi er meget glade for at have Nelson med i Sæson 4. Mitch var en imponerende Rookie i sæsonen, med nogle gode kvalifikationer og løbsresultater. Med vores nye kører line-up, er målet at være et stærkere team på gridden, og regelmæssigt køre os til point. Vi har taget mange erfaringer med fra Sæson 3, og teamet har arbejdet utroligt hård i løbet af pausen, og fokuseret på design og videreudvikling af den nye Jaguar I-TYPE 2,” tilføjede James Barclay, teamchef for Panasonic Jaguar Racing.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder