High Class Racing går et svært løb i møde

Danske High Class Racing #49 kæmper med bilen forud for dagens European Le Mans Series løb på Spa Francorchamps.

Teamet bestående af Anders Fjordbach og Dennis Andersen har indtil videre ikke haft meget medgang i henover weekenden.

Weekenden startede med nogle gode tider i den første frie træning, men efter at banen blev hurtigere og hurtigere, kunne de ikke følge tempoet, som konkurrenterne kørte.

At Dennis Andersen så blev ramt af en konkurrent i den anden frie træning, gjorde heller ikke tingene bedre, men heldigvis gav det ikke ikke så store skader udover noget kosmetisk på bilen. Bilen kørte med sort snude i kvalifikationen, men siden i går, har mekanikerne fået den beklædt med de velkendte blå og hvide farver.

High Class Racing #49, Anders Fjordbach & Dennis Andersen
Photo: JJ Media

Generelt havde alle Dallara LMP2 bilerne problemer i gårsdagens kvalifikation, hvor de besætter de sidste 4 pladser på LMP2 startgridden.

Anders Fjordbach forklarede her til morgen: “Der er noget aerodynamisk ubalance i bilen, så den hopper når vi kører ned af langsiden. Det var ok i den første frie træning, men blev langsomt værre og værre, og var helt galt i kvalifikationen. Nu håber vi at bilen er normal igen til starten af løbet, ellers skal der ske noget drastisk med opsætningen.”

“Chassis’et er det samme som vi har kørt med hele året, så det burde ikke være der, at problemet ligger.”

Teamet startede sæsonen med to flotte 3. pladser på Silverstone og Monza, men har sidenhen været længere tilbage i feltet. Inden dagens løb indtager de 6. pladsen i Kørernes mesterskab, og en 4. plads i Teammesterskabet. Hvis de skal gøre sig forhåbninger omkring mesterskabsmedaljer, er det vigtigt at de får et godt løbsresultat i dag, for at holde liv i håbet omkring disse.

Løbet starter klokken 12.00 og kan følges på live stream på www.europeanlemansseries.com/en/live

Relaterede nyheder