Porsche vejr i Japan

Vejret var typisk Fuji vejr, med lavthængende skyer og finregn. Derfor blev FIA WEC kvalifikationen flyttet en halv time fremad, da vejret i følge vejrudsigten så værre ud senere på eftermiddagen.

Ford Chip Ganassi Team UK bilerne var de to første på banen, og var de første til at sætte en tid. Michael Christensen var første mand i Porsche #92, og på hans første flyvende omgang fik han udbremset sig selv i Sving 1.

Porsche #91 viste at det fedtede underlagt stadig er noget at de tyske biler elsker, på trods af den nye placering af motoren, i den seneste udgave af bilen. Michael Christensen var på vej til at køre en fantastisk omgangstid, men han fik bremset for sent kun 3 sving før målstregen, og tabte derved tiden igen.

I GTE Am var de asiatiske lokalhelte Clearwater Racing Ferrari #61 de hurtigste foran Aston Martin Racing #98 og Gulf Racing UK Porsche #86.

Men som altid i FIA WEC skal der to mand til i kvalifikationen, og det gav visse forskydelser i klassementet.

Porsche #91
Photo: JJ Media

AF Corse Ferrari #71 var i store problemer med hensyn til vejgrebet. Da Sam Bird fik overdraget bilen, forsøgte teamet med intermediates. Det fungerede ikke, og han kom hurtigt ind og skiftede til full wets again.

Porsche #91 endte med at tage Pole Position i GTE Pro klassen foran de to Ford Chip Ganassi Team UK #67 og #66 biler.

Michael Christensen og Kevin Estre i Porsche #92 fik kvalificeret sig ind på 5. pladsen, en plads foran Nicki Thiim og Marco Sørensen i Aston Martin Racing #95.

Clearwater Racing Ferrari #61 tog Pole Position i GTE Am med nogle fantastiske omgange fra Matt Griffin og Weng Sun Mok, og slog Dempsey-Proton Racing Porsche #77 og Aston Martin Racing #98.

Ligesom i Mexico, valgte løbsledelsen at sende LMP bilerne på banen lige efter afslutningen af GTE kvalifikationen.

Porsche #1 med Nick Tandy var den hurtigste bil i LMP1, foran Earl Bamber i Porsche #2, Toyota #8 med Kazuki Nakajima og Toyota #7 med Jose Maria Lopez. Alle disse biler valgte blot at køre en flyvende omgang, inden at de skiftede kører.

I LMP2 var Vaillante Rebellion de to hurtigste biler, hvor #13 og #31 skiftede til at køre hurtigste tid i klassen.

Porsche #2
Photo: JJ Media

Andre Lotterer tog anden tur i Porsche #1 mens nykårende Formel 1 kører Brendon Hartley var i Porsche #2, Kamui Kobayashi i Toyota 7 og Sebastien Buemi i #8. Andre Lotterer kunne, på trods af sin erfaring fra sin Super Formula kørsel på banen, og under japanske regnvejrsforhold, ikke snuppe Pole Position fra Hartley/Bamber i #2.

Dermed blev startopstillingen #2 foran #1, #8 og #7. Der var blot 0,071 mellem #2 og #1, mens #8 kun var 0,195 fra Pole Position på gennemsnit. Toyota #7 fik ikke ordentlig fart i bilen og manglede næsten halvandet sekund optil Pole.

I LMP2 kørte Nelson Piquet Jr og David Heinemeier Hansson i Vaillante Rebellion #13 den perfekte kvalifikation på intermediates, og tog Pole Position foran holdkammeraterne i #31 med 0,7 sekunds forskel mellem de to biler, mens Jackie Chan DC Racing #38 skal starte løbet 3’er.

Dermed er de 26 biler klar til de 6 timers løb, med start i morgen klokken 04.00 dansk tid.

Relaterede nyheder