Det tunge skyts kommer frem til finalen

Det bliver det helt tunge skyts der bliver fundet frem, når VLN finalen på Nürburgring skal køres på lørdag. Det såkaldte 42. DMV Münsterlandpokal er samtidig årets 9. afdeling af VLN mesterskabet.

Octane 126 teamet stiller igen op i en Ferrari 488 GT3, hvor de to Schweizere Fabio Leimer og Simon Trummer skal deltage sammen med tyske Björn Grossmann. Både Leimer og Trummer har erfaring fra bl.a GP2 samt Le Mans, og de er nogle meget hurtige herrer.

Jonathan Hirschi, som i denne sæson også har kørt FIA WEC, stiller op i en BMW for Walkenhorst Motorsport i en BMW M6 GT3.

Montaplast by Land-Motorsport kommer med deres allerhurtigste kombination i en Audi R8 LMS, Connor De Phillippi og Christopher Mies. De to kørere var med til at vinde 24 timers løbet i maj måned.

Wochenspiegel Team Monschau, Montaplast by Land-Motorsport, Manthey Racing, Team Schnitzer BMW
Photo: Jan Brucke/VLN

Phoenix Racing stiller til start med den nykårede Race of Legends mester, Frank Stippler samt Christian Mamerow i en Audi R8 LMS.

Derudover kommer Falken Motorsports med både en Porsche og en BMW, med henholdsvis Klaus Bachler/Romain Dumas og Peter Dumbreck/Stef Dusseldorp bag rattet. Black Falcon kommer med Hubert Haupt og Abdulaziz Al Faisal i en Mercedes-AMG GT3 og Wochenspiegel Team Monschau kommer med deres sædvanlige Ferrari 488 GT3 med Georg Weiss, Oliver Kainz og Jochen Krumbach. Og nå ja, så er der to “frikadelle-biler” fra Frikadelli Racing Team med Frank Stippler/Alexander Müller/Nobert Siedler samt Klaus Abbelen/Andreas Ziegler/Sabine Schmitz i hver deres Porsche 911 GT3 R. I alt 12 biler stiller op i SP9 klassen, men også Manthey Racing stiller igen op i SPX klassen, og havde det ikke været for en lille svipser ved VLN8, havde de nok også stået på podiet med den videreudviklede Porsche 911 GT3 R

Der er kun en dansker på startlisten indtil videre, nemlig Thomas Krebs, som igen skal køre for AVIA Racing i en Aston Martin Vantage V8 GT4.

Løbet starter klokken 12.00 på lørdag.

Relaterede nyheder