Nico Müller ny FIA WEC kører

Nico Müller er ny FIA World Endurance Championship kører for G-Drive Racing #26.

Den 25 årige Schweizer får virkelig prøvet alle sine talenter af i denne sæson, der udover en fuld sæson i DTM, også har deltaget i to afdelinger af FIA World Rallycross Championship samt GT3 løb i bl.a. Blancpain serien.

Nu får han debut i en LMP2 racer på Shanghai banen i Kina.

Nico Müller
Photo: JJ Media

G-Drive Racing teamet stiller op i den 4. sammensætning blot i denne sæson. Sæsonen startede med Roman Rusinov og Pierre Thiriet bag rattet, og de har været konstanterne i teamet. Derudover var Alex Lynn med som 3. mand, indtil den 4. afdeling på Nürburgring, hvor Lynn i stedet skulle køre Formel E i New York, og blev erstattet af Ben Hanley. Lynn var tilbage i bilen i Mexico og USA, men inden løbet i Japan sidste weekend, blev det offentliggjort at Lynn ikke længere var en del af teamet. På Fuji banen var det James Rossiter som var 3. kører, og nu skal det altså være Müller i Kina.

Teamet har ikke annonceret hvem der skal køre bilen til sæsonfinalen i Bahrain, så det kan meget vel blive 5. kombination på de 9 løb i sæsonen.

G-Drive Racing #26
Photo: JJ Media

G-Drive Racing har før haft en Audi Sport fabrikskører i bilen. Gennem 2016 sæsonen kørte Rene Rast for teamet, som fik lov til at lege i en LMP2 bil, når LMP1 holdet ikke stillede op med 3. bilen. Han blev dog overflyttet til DTM klassen sidst på sæsonen, og i år har han kørt klassen – og endte med at vinde den sidste weekend.

Den næstsidste afdeling af dette års FIA WEC mesterskab skal køres i Shanghai den 5. november.

Relaterede nyheder