Albuquerque fortsætter samarbejdet

Filipe Albuquerque fortsætter samarbejdet med United Autosports i 2018.

Portugiseren blev for nyligt annonceret i Weathertech Sportscar Championship hos Action Express teamet, hvor han skal køre en fuld sæson sammen med landsmanden Joao Barbosa.

I dag har United Autosports så offentliggjort at Albuquerque fortsætter hos dem i European Le Mans Series i 2018, hvor han skal danne par med Phil Hanson i en Ligier JS P217. Det bliver dog kun i 5 ud af de 6 afdelinger i ELMS, da åbningsløbet på Paul Ricard falder sammen med Long Beach løbet i IMSA serien. Her skal en endnu ikke annonceret kører dele bilen med Hanson. Hvis teamet også får starttilladelse på Le Mans, vil Albuquerque også indgå makkerskab med Hanson i den franske klassiker.

Filipe Albuquerque, Will Owen & Hugo De Sadeleer, United Autosports ELMS 2017
Photo: JJ Media

Albuquerque delte i 2017 ELMS sæsonen bil med Hugo De Sadeleer og Will Owen, hvor de sammen sluttede på andenpladsen i LMP2 mesterskabet.

United Autosports kunne sagtens være et hold som starter et LMP2 eller måske endda et LMP1 hold i FIA WEC i 2018, men det er der ikke noget nyt omkring i dagens pressemeddelelse fra teamet. Her kunne Filipe Albuquerque helt sikkert også indgå som en potentiel kører.

Relaterede nyheder