Drama indtil sidste minut i årets finale

Årets finale på FIA World Endurance Championship blev ligeså dramatisk, som vi kender mesterskabet for at levere gang på gang. Løbet var samtidig FIA WEC løbet nummer 50, siden mesterskabet startede i 2012. Det var dog en helt anden ting, som folk havde fokus på.

Løbet var det sidste for Porsche i LMP1, og med deres bil nummer #1 på Pole Position foran Toyota Gazoo Racing #7 og Porsche #2.

Det var Porsche der fik den bedste start og overrumplede Toyota #8. I GTE Am skete der ting og sager, da AMR #98 som ellers havde Pole Position var faldet helt ned på sidstepladsen. Mathias Lauda i #98 forsøgte at køre sig tilbage gennem feltet igen, mens Clearwater Racing Ferrari #61 førte feltet an.

Der gik dog ikke mere end 5 minutter før at der måtte Safety Car på banen, da en baneafmærkning var blevet ramt, og lå og rullede rundt ude midt på banen. Det var dog hurtige til at få det løst, så efter 2 omgange, kunne løbet gives frit igen.

Det blev en hektisk genstart af løbet, hvor Toyota #8 tog andenpladsen i en udbremsning ned i Sving 1. I LMP2 var der krig mellem Jackie Chan DC Racing #38, Vaillante Rebellion #31 og CEFC Manor TRS Racing #25, som kørte side om side gennem flere af svingene.

Photo: JJ Media

Timo Bernhard i Porsche #2 havde problemer med at få fart igen efter Safety Car. En slowmotion på tv viste dog at Timo Bernhard var kørt over “kantpælen”, der havde sat sig fast under bilen og derved ødelagde aerodynamikken på bilen. Det kostede et tidligt pitstop for dem, hvor de tankede og samtidig skiftede næse på bilen – udover at fjernet plastikpælen fra bilen.

Mathias Lauda i AMR #98 og Christian Ried i Dempsey-Proton Racing Porsche #77 havde en fantastisk duel, og selvom Lauda var hurtigere ned af langsiden, var Ried bedre under nedbremsningerne. Lauda var faktisk kommet forbi, med udbremsede sig selv, og tabte placeringen. Så de to kører havde en fantastisk kamp gennem den første halve time af løbet.

Efter 35 minutter af løbet kom der virkelig gang i løbet. CEFC Manor TRS Racing #25 med Vitaly Petrov tog føringen fra Signatech Alpine Matmut #36 i LMP2, mens Toyota #8 tog LMP1 føringen fra Porsche #1. Toyota #7 var også kortvarigt forbi #1, men måtte afgive pladsen igen. Dermed kunne Sebastien Buemi sætte sig i front af løbet og trække fra forfølgerne. Et par omgange senere lykkedes det Mike Conway i Toyota #7 at erobre andenpladsen fra Neel Jani i Porsche #1.

AF Corse Ferrari #51
Photo: JJ Media

55 minutter inde i løbet kom det til kontakt mellem Marco Sørensen i AMR #95 og David Heinemeier Hansson i Vaillante Rebellion #13, da den sidstnævnte forsøgte at overhale landsmanden med en omgang. Det kostede dog ikke andet et spin for Hansson, og så var han tilbage på banen igen.

Toyota #8 kom i pit til et rent tankstop, mens #7 valgte at skifte fra Mike Conway til Jose Maria Lopez, og samtidig skifte dæk på bilen.

En time og fem minutter inde i løbet kom det til kontakt mellem Jean-Eric Vergne i CEFC Manor TRS Racing #24 og Bruno Senna i Vaillante Rebellion #31. Først pressede Vergne brasilianeren af banen, men få sving senere, kom Senna forbi franskmanden med en fed overhaling udenom, under en nedbremsning. Dommerne var dog ikke så imponerede over denne overhaling og gav Senna en 5 sekunders tidsstraf ved det efterfølgende pitstop.

Alex Brundle i Jackie Chan DC Racing #37 fik en drive-through straf for at have overhalet under Safety Car.

Vaillante Rebellion #31
Photo: JJ Media

I GTE Am var Spirit of Race Ferrari #54 kommet i front af Clearwater Racing Ferrari #61 og AMR #98. I GTE Pro havde AF Corse #71 godt styr på feltet, hvor Ford Chip Ganassi Team UK #67 var førsteudfordrer, med AF Corse #51 få sekunder bagved.

AMR #98 gik dog hurtigt efter andenpladsen i GTE Am og kunne herefter distancere.

Halvanden time inde i løbet gik Jackie Chan DC Racing #38 i føring af LMP2 klassen, da Ho-Pin Tung overhalede Signatech Alpine Matmut #36. Nico Lapierre i #36 faldt tilbage gennem feltet, med omgangstider som var op imod 4 sekunder langsommere end konkurrenterne på grund af ældre dæk.

Efter små 2 timer af løbet gik Andy Priaulx i Ford Chip Ganassi Team UK #67 i front af GTE Pro løbet, da han overhalede Sam Bird i AF Corse Ferrari #71. Omgangen efter gik Porsche #92 også forbi, mens #51 også kom forbi. Så fra P1 til P4 på halvanden omgang. Men ligesom Lapierre, var Bird også på brugte dæk.

Netop Lapierre faldt helt tilbage på 8. pladsen i LMP2 klassen, og han røg derfor hele vejen fra førstepladsen til den næstsidste plads.

Gulf Racing UK #86
Photo: JJ Media

To timer inde i løbet gik Kevin Estre i Porsche #92 i front af GTE Pro, da han overhalede Andy Priaulx i Ford Chip Ganassi Team UK #67.

Tristan Gommendy i Jackie Chan DC Racing #37 havde helt åbenlyst problemer med dækkene, og det var hans tur til at falde tilbage gennem feltet. 2 timer og 20 minutter inde i løbet, var han netop blevet overhalet af Matthieu Vaxiviere i TDS Racing #28, da han af uforklarlige årsager kørte op i bagenden på landsmanden. Det kostede en skadet baglygte på #28, som skulle udskifte ved deres næste pitstop. Gommendy fik en Drive-Through straf for kontakten, som også hang sammen med tidlige kontakt mellem Gommendy og Clearwater Racing Ferrari #61.

AMR #98 havde stille og roligt fået sneget sig op på førstepladsen i GTE Am, mens Clearwater Racing Ferrari #61 og Spirit of Race Ferrari #54 kæmpede omkring andenpladsen.

Halvvejs i løbet var der kontakt mellem Michael Christensen i Porsche #92 og Toyota Gazoo #7 kørt af Kamui Kobayashi. Den sidstnævnte overhalte den langsommere GTE Pro bil, men det kom til hård kontakt imellem de to biler. Løbet var slut for Christensen, mens Kobayashi kunne humpe bilen tilbage til garagen. Det udløste en Full Course Yellow periode, for at få Porsche 911 RSR raceren slæbt ud af gruset. Dommerne kom til den konklusion, at Kobayashi var skyldig i kollisionen, og gav #7 en Stop & Go straf.

Efter løbets første 3 timer, var det Toyota Gazoo Racing #8 i front af LMP1, Jackie Chan DC Racing #38 i LMP2, AF Corse Ferrari #51 i GTE Pro og Aston Martin Racing #98 i GTE Am.

Toyota Gazoo Racing #8
Photo: JJ Media

Den næste time af løbet forløb uden dramatik, og havde Leo Roussel i G-Drive Racing #26 ikke haft et solo-spin, kunne denne periode også have været lidt længere.

Få minutter senere kom Porsche #1 med Nick Tandy og Gulf Racing UK Porsche #86 kørt af Nick Foster i kontakt med hinanden. I første sving stødte de to biler sammen, hvilket resulterede i en punktering til #1 og et knækket hjulophæng til #86. Dommerne gav #1 en Stop & Go straf for forseelsen, og dermed tabte de værdifuld tid til både Toyota #8 og Porsche #2.

AF Corse Ferrari #71 og Porsche #91 lå og kæmpede igennem adskillige omgange, inden at #91 kom op på andenpladsen i GTE Pro klassen. Det var dog stadig den mesterskabsførende AF Corse Ferrari #51 der førte løbet an, så de med godt halvanden time tilbage af løbet, havde en hånd på VM titlen for kørerne, efter at de allerede vandt konstruktørtitlen i Shanghai for 2 uger siden.

Med 80 minutter tilbage af løbet, gik Vaillante Rebellion #13 op på andenpladsen i LMP2 klassen, så det var en Rebellion 1-2 i løbet. Samtidig løb Jackie Chan DC Racing #38 titelchancerne stille og roligt ud i sandet, da de som minimum skulle slå #31, for at kunne vinde mesterskabet.

Årets sidste times ræs i FIA WEC startede med Toyota Gazoo Racing #8 som førende i LMP1, Vaillante Rebellion #31 i front samt på vej mod mesterskabet i LMP2, AF Corse Ferrari #51 i front af GTE Pro samt mesterskabet, mens AMR #98 havde kurs mod både sejr og mesterskab i GTE Am.

Porsche #92 & Clearwater Racing #61
Photo: JJ Media

Med 50 minutter af løbet blev LMP2 mesterskabet pludselig spændende igen. Bruno Senna i Vaillante Rebellion #31 meldte tilbage til pitten at hans servostyring var i stykker. Der foregik en masse radiokommunikation imellem Senna og pitten, hvor de forsøgte at nulstille systemet, og udbedre fejlen. Han tabte adskillige sekunder per omgang til konkurrenterne, men havde et forspring på omkring 40 sekunder til mesterskabskonkurrenterne i Jackie Chan DC Racing #38.

Med 26 minutter tilbage af løbet havde både Jackie Chan DC Racing #38 og Vaillante Rebellion #13 haft deres sidste pitstop og kom ud få sekunder fra hinanden, med #38 forrest af de to.

5 minutter før målflaget byttede de to AF Corse biler positioner, så #71 gik i front af GTE Pro klassen foran #51 med Ford Chip Ganassi Team UK #67 på 3. pladsen, hvilket også blev slutpositionerne.

Toyota Gazoo Racing #8 med Sebastien Buemi, Anthony Davidson og Kazuki Nakajima vandt løbet foran Porsche #2 og Porsche #1. Kollisionen og den efterfølgende straf for #7 gjorde at de ikke kunne snakke med om podiepladserne i dag.

I LMP2 klassen sikrede Bruno Senna, Julien Canal og Nico Prost i Vaillante Rebellion #31 sejren foran Jackie Chan DC Racing #38 og Vaillante Rebellion #13 med bl.a. David Heinemeier Hansson bag rattet.

I GTE Pro vandt Davide Rigon og Sam Bird i AF Corse Ferrari #71 foran AF Corse #51 og Ford Chip Ganassi Team UK #67.

I GTE Am snuppede Aston Martin Racing #98 med Paul Dalla Lana, Pedro Lamy og Mathias Lauda sejren foran Clearwater Racing Ferrari #61 og Spirit of Race Ferrari #54.

Porsche #2
Photo: JJ Media

Brendon Hartley, Timo Bernhard og Earl Bamber i Porsche #2 vandt Kørermesterskabet for LMP kørere, mens Porsche vandt Konstruktørmesterskabet.

Vaillante Rebellion #31 med Bruno Senna og Julien Canal vandt LMP2 mesterskabet. David Heinemeier Hansson sluttede sammen med Mathias Beche på 8. pladsen i LMP2 mesterskabet i Vaillante Rebellion #13.

Alessandro Pier Guidi og James Calado i AF Corse #51 vandt GTE Pro mesterskabet for både Kørere og Teams, mens Ferrari tog konstruktørtitlen. Marco Sørensen og Nicki Thiim i AMR #95 sluttede på 6. pladsen, mens Michael Christensen sammen med Kevin Estre sluttede som 11’er i Porsche #92.

Paul Dalla Lana, Pedro Lamy og Mathias Lauda i Aston Martin Racing #98 vandt GTE Am mesterskabet for både Kørere samt Teams.

Dermed er det slut på FIA World Endurance Championship 2017. Efter 72 timers racerløb, blev de fleste af mesterskaberne afgjort på de allersidste minutter.

Relaterede nyheder