Hugo de Sadeleer fortsætter hos United Autosports

Sæderne hos United Autosports bliver lige så stille fyldt op forud for 2018 sæsonen.

Hugo de Sadeleer tager endnu en sæson med teamet, som han var tæt på at tage titlen sammen med i European Le Mans Series i LMP2 klassen i 2017.

Sæsonen for ham kommer til at bestå af ELMS samt Daytona 24 timers løbet i januar plus 24 timers løbet på Le Mans, hvis teamet får starttilladelse.

Ved Daytona løbet skal de Sadeleer dele bil med Paul Di Resta og Will Owen samt en 4. kører som ikke er annonceret endnu. Owen og de Sadeleer var også holdkammerater i ELMS sæsonen gennem 2017, og fortsætter partnerskabet i 2018.

United Autosports #32
Photo: JJ Media

Ved 24 timers løbet på Daytona stiller United Autosports til start med to biler, hvor den anden bliver kørt af Lando Norris, Phil Hanson og Fernando Alonso.

Filipe Albuerquerque skal også være en del af United Autosports i 2018, men han er fast kører i Weathertech SportsCar Championship, så han kan ikke være en del af Daytona lineupen.

Næste gang Hugo de Sadeleer skal køre i bilen, bliver ved ROAR testen den 5.-7. januar forud for Daytona 24 timers løbet, som skal køres 27.-28. januar.

Relaterede nyheder