Ford fortsætter uændret i 2018/19

Ford Chip Ganassi Team UK fortsætter med de to samme kørersammensætninger i den kommende FIA World Endurance Championship sæson 2018/19.

Dermed forbliver Stefan Mücke og Olivier Pla i #66, mens Andy Priaulx og Harry Tincknell fortsætter i #67.

Der var ellers begyndt at gå rygter om at Pla ville forlade teamet, men det er hermed bekræftet, at disse rygter ikke var sande.

#67 kæmpede med om VM titlen helt indtil målflaget ved sæsonfinalen i Bahrain, men endte på 3. pladsen bag Ferrari og Porsche. Pla og Mücke sluttede på 8. pladsen i kørernes mesterskab.

Ford Chip Ganassi Team UK #66 & #67
Photo: JJ Media

Ford har ikke offentliggjort noget omkring de 3. kørere på Le Mans, og har ej heller nævnt om de stiller op med en eller to ekstra biler til Daytona 24 timers løbet i januar, som de har gjort i både 2016 og 2017. Her står det dog klart at Olivier Pla ikke kan blive en del af en evt line-up, da han allerede har en kontrakt i WeatherTech SportsCar Championship med Tequila Patron ESM i langdistanceløbene i den amerikanske sportsvogns serie.

FIA WEC sæsonen starter i april måned med en Prolog på Paul Ricard mens sæsonens første løb køres på Spa Francorchamps den første weekend i maj.

Relaterede nyheder