Rahal og Jaguar samarbejder igen

Bobby Rahal og Jaguar Racing genoptager samarbejdet omkring motorsport, når Rahal Letterman Lanigan Racing bliver det første team i Jaguar I-pace eTROPHY.

Løbsserien starter som supportserie til FIA Formula E Championship fra og med næste sæson, og skal rejse verden rundt sammen med de elektriske formelbiler.

Bobby Rahal er til dagligt bl.a. Jaguar forhandler i USA, så samarbejdet kommer helt naturligt, og giver derudover den nye serie en masse opmærksomhed med sådan et prominent navn.

Sidste gang at Rahal og Jaguar Racing arbejdede sammen, endte samarbejdet ikke så godt. Rahal blev hentet til Jaguar Racing, da de kørte Formel 1 tilbage i År 2000, men her blev samarbejdet blev afbrudt efter et års tid.

Bobby Rahal & Jaguar I-pace eTROPHY
Photo: RLL

Rahal havde allerede inden da succes i CART serien, men skiftede i 2004 til IndyCar serien, hvor teamet har deltaget siden. Derudover har RLL teamet også været aktive i ALMS/WeatherTech SportsCar Championship siden 2007, hvor de har været partner med BMW, der også er et af de mærker som Rahal forhandler i sit forhandlernet.

Teamet har allerede bekræftet deres IndyCar og Weathertech SportsCar Championship programmer i 2018, så det nye program bliver en tilføjelse til disse.

Inden dette var Bobby Rahal selv kører i Formel 1 og Indycar samt mange andre series, og startede faktisk hans eget CART team med sig selv som førstekører.

Jaguar I-pace eTROPHY starter i efteråret 2018, når Sæson 5 af Formel E mesterskabet starter.

Relaterede nyheder