CORE Autosport med imponerende line-up

CORE Autosport stiller til start ved Daytona 24 timers løbet med en imponerende line-up.

Teamet har de seneste mange sæsoner deltaget i LMPC klassen i WeatherTech SportsCar Championship, men da klassen lukkede efter 2017, har teamet valgt at opgradere til en helt ny ORECA 07 Gibson LMP2 bil.

Holdets to faste kørere, Jon Bennett og Colin Braun får følgeskab af racerlegenderne, og ikke mindst Le Mans vinderne, Romain Dumas og Loic Duval.

Teamet står også for Porsches GT program i IMSA serien, så de har meget gode kontakter til Tyskland hvad angår kørere.

Romain Dumas
Photo: JJ Media

Både Dumas og Duval har erfaring med ORECA 07 chassiset, som den førstnævnte har kørt hos Signatech Alpine Matmut #36 teamet på Spa og Le Mans i år, mens Duval kørte for G-Drive Racing #26 ved finaleløbet i Bahrain. Derudover havde Duval også en start i Daytona 24 timers løbet sidste år i den samme bilmodel for DragonSpeed teamet.

CORE Autosport teamet har allerede vundet Daytona 24 timers løbet tilbage i 2014 i LMPC klassen, men har ikke haft heldet med dem gennem de seneste par år, hvor bl.a. brændte blot 10 minutter før målstregen i 2016.

Teamet er på Daytona banen til ROAR testen den 5.-7. januar, inden at løbet køres den 27.-28. januar.

Relaterede nyheder