Jackie Chan DC Racing med super team til Daytona

Jackie Chan DC Racing stiller til start ved Daytona 24 timers løbet i januar med et super team i den ene af teamets biler.

Daniel Juncadella, Robin Frijns, Felix Rosenqvist og Lance Stroll skal køre den ene af teamets to biler ved klassikeren, der åbner sæsonen i WeatherTech SportsCar Championship. Kørerne i den anden bil bliver annonceret i nærmeste fremtid.

Daniel Juncadella har erfaring fra bl.a. Formel 3 og DTM men har de seneste år mest kørt GT løb for Mercedes. Her er han blandt de allerbedste i verden, selv om mange racerfans ikke nødvendigvis kender ham, medmindre de har stor kendskab til andre klasser end Formel 1 og Le Mans.

Robin Frijns har en karriere meget lige med Juncadella, men har bl.a. et World Series 3,5 mesterskab med i bagagen. På det seneste har han kørt Formel E, men er blevet forbigået i den kommende sæsons kører line-ups. Derudover kører han for Audi i GT3 ræs, heriblandt også langdistanceløbene på Spa og Nürburgring.

Robin Frijns
Photo: JJ Media

Felix Rosenqvist er måske den bedste formelbils kører, der ikke aktuelt er i Formel 1. Svenskeren har vundet alt på sin vej, heriblandt FIA Formel 3 mesterskabet, F3 Masters løbet, og Macau Grand Prix løbet. Han har vundet racerløb i Indy Lights samt Formel E, hvor han senest sluttede 3’er i sidstnævnte. Derudover har han også snust til DTM samt Super Formula mesterskaberne plus alt muligt andet. Han var snublende tæt på at få en kontrakt med et IndyCar hold, men har indtil videre takket nej til et sæde i den amerikanske klasse.

En kører som til gengæld er Formel 1 kører er Lance Stroll. Han har kørt sin første sæson for Williams Formel 1 holdet i 2017, men var allerede deltager på Daytona ved 24 timers løbet i 2016, hvor han delte bil med Alex Wurz, Brendon Hartley og Andy Priaulx i Ford Chip Ganassi Racing Daytona Prototypen.

Jackie Chan DC Racing stiller til start med to ORECA 07 Gibson racere, som teamet allerede kender ud og ind fra deres FIA WEC sæson, og ikke mindst tog LMP2 sejren på Le Mans og var snublende tæt på at vinde løbet generelt.

24 timers løbet på Daytona køres den 27.-28. januar.

Relaterede nyheder