Mulighed for en helt unik julegave

Er du selv racerfan eller kender du en som er vild med racerløb, så er der mulighed for en helt unik julegave i år.

Kevin Estre har nemlig sat en af sine 2017 hjelme på auktion på eBay, hvor hele beløbet går til velgørenhedsorganisationen ‘Du Sport et Plus’. Organisationen støtter børn som er indlagt på hospitaler, og indkøber bl.a. legetøj, bøger, spil og udstyr. Derudover organiser de nogle events og får arrangeret ture til sportsarrangementer.

Kevin Estre udtaler: “Det er et mål at give en bedre dagligdag for børn, der er indlagt på et hospital. For at give dette et endnu mere unikt præg, er dette hjelmen som jeg har vundet de to løb på Nürburgring med, som har nogle specielle underskrifter på sig, fra flere forskellige børn. Jeg vil gerne sige tak på forhånd for at deltage i auktionen, og vil samtidig ønske alle de indlagte børn en Glædelig Jul!”

Udover de to sejre i VLN på Nürburgring, blev hjelmen også brugt ved yderligere en VLN afdeling, ved Bathurst 12 timers løbet, Spa 24 timers løbet samt Blancpain Sprint løbet i Budapest.

Photo: Kevin Estre/B-Design.fr

Hjelmen har en værdi af 4500 Euro, og er af allernyeste og højeste sikkerhedsstandard, og kan bruges i alt fra national racerløb til Formel 1 – eller FIA WEC for den sags skyld. Modellen er en Arai GP-6RC.

Auktionen kan findes på dette link, og løber frem til den 19. december klokken 18:13.

Så hvis du som Racing24-7.net besøgende har mulighed for give en lidt større julegave end normalt, har du altså muligheden her.

Alternativt kan du også støtte organisationen via en PayPal betaling, med yderligere informationer på dette link.

Relaterede nyheder