Wright Motorsport med Nielsen og Long

Wright Motorsport starter 2018 sæsonen i WeatherTech SportsCar Championship med en ny og en gammel kending.

Teamet fra Batavia, Ohio stiller til start med Patrick Long og den dobbelte IMSA GTD mester, Christina Nielsen.

Long starter sin 3. sæson for teamet, der de seneste to år har kørt Pirelli World Challenge, mens Nielsen kommer fra Scuderia Corsa, hvor hun kommer fra som dobbelt forsvarende mester, i deres Ferrari.

Nielsen har dog også stor erfaring fra Porsche racere tidligere i karrieren, hvor hun bl.a. har kørt Porsche Carrera Cup Deutschland, ADAC GT Masters og GT3 Cup Middle East i det tyske mærke.

Patrick Long / Christina Nielsen
Photo: Wright Motorsport

Bilen bliver en af de nye Porsche 911 GT3R biler, og teamet skal deltage i GTD klassen. Her får de masser at se til, da de skal kæmpe imod Ferrari, Mercedes, BMW, Lexus, Acura, Audi og Lamborghini.

Konkurrenterne skal dog stå tidligt op for at slå Nielsen/Long kombinationen. Long starter sin 16. sæson som fabrikskører for Porsche, og Nielsen har gennem 2016/17 bevist at hun kan holde en hurtig og stabil fart i bilen, og køre fra flere af konkurrenterne, på trods af at de har meget mere racererfaring end den 25 årige dansker.

Teamet skal bruge yderligere 2 kørere til Daytona 24 timers løbet i januar, men de to vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Relaterede nyheder