Müller og de Vries får Formel E test

Nico Müller og Nyck de Vries får en mulighed, som mange andre kørere sikkert gerne vil stå i kø for.

Den 14. januar får de nemlig muligheden for at teste Audi Sport Abt Schaefflers to Audi e-tron FE04 biler, når der køres Rookie-test i Marrakesh, dagen efter at sæsonens 3. afdeling af FIA Formula E Championship 2017/18 er blevet kørt.

22 årige Nyck de Vries gør sig til dagligt i Formel 2 mesterskabet, mens 26 årige Nico Müller primært kører i DTM.

Nyck de Vries
Photo: Audi Sport

Müller har dog kørt stort set alt hvad Audi ellers rører ved, i løbet af 2017. Han har kørt FIA World Rallycross Championship ved udvalgte afdelinger for EKS teamet i en Audi S1 WRX, og han har kørt Nürburgring og Spa 24 timers løbene i en Audi R8 LMS.

Teamet deltager normalvis med med Lucas Di Grassi og Daniel Abt i Formel E, men søndagstesten i Marrakesh er udelukkende for kørere, der ikke tidligere har deltaget i den elektriske serie. Det er en pendant til den Young Driver test som Formel 1 også afholder hvert år, efter sæsonen i Abu Dhabi. Dette sker dog bare midt på sæsonen, inden at bilerne bliver pakket ned og sendt til Sydamerika, hvor den 4., 5. og 6. afdeling skal køres i henholdsvis

Relaterede nyheder