To nye DTM kørere til BMW

Der kommer 2 nye kørere hos BMW, når DTM sæsonen starter den 5.-6. maj 2018.

Der er dog genvalg til Augusto Farfus, Marco Wittmann, Timo Glock og Bruno Spengler.

De to nye ansigter på holdet er Joel Eriksson og Philipp Eng, der får deres DTM debut, efter at have kørt lidt taxakørsel og test for holdet gennem 2017.

Den nu tidligere DTM kører, Maxime Martin har valgt at forlade BMW til fordel for et andet program, som han vil offentliggøre i nærmeste fremtid. Tom Blomqvist skal fokusere på Formel E for MS & AD Andretti Formula E, hvor han dog ikke var i bilen ved åbningsweekenden i Hong Kong for to uger siden.

Joel Eriksson kommer fra FIA Formula 3 European Championship, hvor han sluttede 2’er i dette års mesterskab, efter at have taget 7 sejre i 2017 sæsonen. I 2016 vandt han Masters of Formula 3 på Zandvoort. Det bliver første gang at Eriksson skal køre racerløb i en lukket bil, men han har vist at han er en hurtig kører i formel bilerne.

Joel Eriksson
Photo: JJ Media

Philipp Eng, med kælenavnet PENG, kommer fra ADAC GT Masters, hvor han kæmpede med om mesterskabet, men endte på en 4. plads med kun få point op til andenpladsen. Eng er vandt til at have spidse albuer, da han inden BMW GT programmet kørte i Porsche Supercup og Porsche Carrera Cup Deutschland, hvor der bestemt ikke bliver givet ved dørene. Den aggressivitet skal han have fundet frem igen, når det gælder DTM løbene på ca. en time.

Farfus, Wittmann og Glock kommer til at køre for BMW Team RMG, mens Spengler, Eriksson og Eng bliver holdkammerater hos BMW Team RBM. Så det er samme fordeling som i 2017, bare med Eriksson og Eng tilføjet.

Relaterede nyheder