BMW klar med FIA WEC kørerne

BMW er, efter adskillige måneders vente, klar med deres FIA WEC kørere.

De fire faste kørere i FIA World Endurance Championship bliver Martin Tomczyk, Nick Catsburg, Antonio Felix da Costa og Augusto Farfus.

Dertil kommer Tom Blomqvist, Philipp Eng og Alexander Sims ved udvalgte løb, som de hedder i pressemeddelelsen fra teamet. Dermed står de ikke klart hvem af de tre kørere, der skal sidde i bilen ved 24 timers løbet på Le Mans. Teamet vil udnytte mulighederne for at teste kørerne i løbet af foråret, og så finde de bedste kører kombinationer.

BMW M8 GTE, Daytona Testing December 2017
Photo: BMW Presse

Det bliver det hollandske BMW Team MTEK, der skal stå for at holde de helt nye BMW M8 GTE racere kørende i FIA WEC 2018/19 sæsonen samt de to 24 timers løb på Le Mans, som indgår i super sæsonen.

Der venter holdet en kæmpe udfordring, da de skal kæmpe om VM titlen mod Porsche, Aston Martin Racing, Ford og ikke mindst de forsvarende Verdensmestre – Ferrari.

De første indikationer på styrkeforholdet og ikke mindst holdbarheden på den nye bil, får vi i forbindelse med Daytona 24 timers og Sebring 12 timers løbene, som skal køres inden FIA WEC sæsonen starter den første weekend i maj.

Relaterede nyheder