Carlos Munoz 6. kører for Andretti Autosport

Carlos Munoz bliver den 6. kører for Andretti Autosport i forbindelse med Indy 500 i maj 2018. Det har teamet offentliggjort her til aften, europæisk tid.

Det bliver hans 6. Indy 500, og den 5. for teamet, som han har haft et tæt samarbejde med siden at han startede i Indy Lights i 2012.

Den 25 årige Colombianer har været lige ved og næsten 3 gange på den prestigefyldte bane, med en andenplads i Freedom 100 i Indy Lights i 2012, efterfulgt af to andenpladser i IndyCar’s Indy 500 i 2013 og 2016.

Hans eneste IndyCar sejr kom for Andretti Autosport i Detroit 2015, men han har været i top 3 i alt syv gange over de seneste 5 sæsoner.

Carlos Munoz
Photo: Indycar.com/Joe Skibinski

I 2013 havde han en enkelt start for Panther Racing, da Ryan Briscoe brækkede hånden, og Munoz alligevel var til stede på banen og kunne hoppe i bilen i Toronto.

Samarbejdet med Andretti Autosport havde en lille afbrydelse i 2017, hvor Carlos Munoz kørte for A. J. Foyt Enterprises. Teamet har dog valgt ikke at fortsætte samarbejdet, så Munoz må nøjes med et enkelt løb i 2018, med mindre at han finder andre at supplere hold eller serier at supplere op med.

Andretti Autosport stiller til start i Indy 500 med i alt 6 biler. Stefan Wilson skal også blot køre Indy 500, mens Alexander Rossi, Marco Andretti, Ryan Hunter-Reay og Zach Veach skal køre hele IndyCar sæsonen.

Relaterede nyheder