DTM rykker mere udenlands

DTM har i dag annonceret deres 2018 kalender, og det bliver en kalender med ligeså mange løb udenfor Tyskland, som i seriens hjemland.

De ny kalender må ses som et forsøg på at få serien gjort mere populær rundt i Europa, i forhold til den mere tysk-centrede kalender gennem de seneste mange år.

Sæsonen starter og slutter traditionen tro på Hockenheim, men i mellem de to løb, er der blevet rørt godt rundt i gryden.

De tyske baner Lausitzring, Norisring og Nürburgring er igen på kalenderen, mens Oschersleben for 3. år i træk overraskende bliver forbigået. Oschersleben og Sachsenring er de to eneste større tyske bane, som DTM ikke besøger – men de får til gengæld besøg af ADAC GT Masters.

Hungaroring står for sæsonens første udlandstur, hvorefter Zandvoort og Red Bull Ring ligeså har fået genvalg på kalenderen.

Der er imidlertid sagt farvel til Moscow Raceway, hvilket holdene næppe begræder på grund af den lange transport østover til den russiske racerbane.

I stedet kommer både Brands Hatch i England og Misano i Italien med på den nye kalender.

Dermed vender DTM tilbage til den traditionsrige engelske racerbane sydøst for London, for første gang siden 2013. Dengang kørte man på den korte Indy circuit, med omgangstider langt under minuttet. Det bliver dog ikke tilfældet denne gang, hvor det lange Grand Prix layout skal bruges.

Misano er på DTM kalenderen for første gang, og ikke siden Adria Raceway 2010, har DTM besøgt Italien til en afdeling af mesterskabet. Misano blev renoveret for 10 år siden og har siden afholdt MotoGP løb blandt meget andet.

Photo: JJ Media

Det er ikke blevet annonceret hvilke serier at der følger DTM i 2018. Men det står klart at deres mangeårige partner Porsche Carrera Cup Deutschland er skiftet over og bliver fast supportserie for ADAC GT Masters. FIA Formula 3 European Championship kommer dog til at følge DTM i 7 ud af de 10 DTM weekender, ligesom Audi TT Cup formentlig også kommer til at følge serien. Audi TT Cup var ellers blevet lagt i graven af Audi Sport, men bliver genoplivet af Abt Sportline, der skal stå for driften af bilerne. Det præcise format for kørere m.v. er dog ikke klart endnu.

På TV siden sker der også ændringer for DTM. Den mangeårige TV partner ARD (Das Erste) har ikke valgt at forlænge kontrakten, der sluttede efter 2017 sæsonen, og i stedet bliver det SAT.1 som bliver den nye hovedkanal for DTM. Konstruktørerne i DTM havde håbet på at kunne have fortsat med en af de landsdækkende hovedkanaler, men den tyske reklamefinansierede gratiskanal bliver altså det nye hjem for Deutsche Tourenwagen Masters, når bilerne ruller henover skærmen igen i maj 2018.

BMW offentliggjorde deres 6 DTM kørere til 2018 i sidste uge, mens Audi og Mercedes har gået mere stille med dørene omkring dette.

Den forsvarende mester Rene Rast har dog selv sagt at han vil forsvare sin titel, og meget tyder også på at Mike Rockenfeller, Loic Duval og Nico Müller tager endnu en sæson i DTM for Audi. Men der er intet officielt bekræftet fra Audi Sport endnu.

Hos Mercedes har hovedparten af kørerne allerede andre projekter i støbeskeen, men det kan sagtens være ting, som kan kombineres med andre løbsserier. Lucas Auer og Gary Paffett burde være selvskrevne til serien, mens en kører som Paul Di Resta også kigger lidt over mod sportsvogne, hvor han skal køre Daytona 24 timers løbet i januar måned. Edoardo Mortara og Maro Engel deltager også i Formel E mesterskabet,og det kan meget vel bliver problematisk for de to kørere, da der er kalendersammenfald mellem Formel E i Berlin/New York og DTM på Lausitzring/Zandvoort. Robert Wickens er dog helt væk fra Mercedes, da han i stedet skal køre IndyCar for Schmidt Peterson Motorsports. Mercedes kan derved løbe ind i problemer, med hensyn til at finde kørere nok, da der også er to datosammenfald med ADAC GT Masters på Sachsenring/Hockenheim mod DTM på Nürburgring/Red Bull Ring. Så det bliver noget af en kabale, som Mercedes skal have til at gå op i deres 2018 program.

Inden sæsonen, afholder DTM serien flere testdage i foråret, så holdene kan få kørt sig varme inden at det for alvor gælder i maj måned.

4.-6. maj Hockenheim
18.-20. maj Lausitzring
1.-3. juni Budapest
22.-24. juni Norisring
13.-15. juli Zandvoort
11.-12. august Brands Hatch
24.-26. august Misano
7.-9. september Nürburgring
21.-23. september Spielberg
12.-14. Oktober Hockenheim

Relaterede nyheder