JDC Miller MotorSports og GAINSCO i samarbejde

JDC Miller MotorSports bringer de ikoniske røde GAINSCO farver og #99 tilbage til WeatherTech SportsCar Championship i 2018.

Teamet i #99 kommer til at bestå af Misha Goikhberg og Stephen Simpson gennem hele sæsonen, mens Chris Miller hjælper til ved TPNAEC løbene.

Teamet har to ORECA 07 Gibson racere, så “Banana Boat” #85 kommer også banen i 2018, som teamets gule og sorte racer blev døbt i 2017 sæsonen. Den bil skal køres af bl.a. Simon Trummer, mens hans holdkammerater endnu ikke er præsenteret.

JDC Miller MotorSports #85
Photo: JDC Miller MotorSports

Det seneste gang vi så GAINSCO teamet på racerbanerne, var ved Daytona 24 timers løbet i 2014. Teamet startede fra Pole Position men havde en frygtelig afslutning på løbet, hvor Memo Gidley ramte bagenden på en Ferrari. Gidley blev indlagt på hospitalet i flere måneder og sad først igen i en racerbil i 2017. GAINSCO/Bob Stallings Race teamet stoppede alt kørsel i resten af 2014, og vendte først tilbage i 2015, men har ikke kørt i WeatherTech SportsCar Championship indtil nu.

IMSA sæsonen starter den 5.-7. januar på Daytona, hvor ROAR test køres forud for Daytona 24 timers løbet den 27.-28. januar.

Relaterede nyheder