Herta og Spengler får elektrisk rookie test

Colton Herta og Bruno Spengler har fået en tidlig julegave fra MS & AD Andretti Formula E teamet.

De to er nemlig bliver udvalgt til den rookie test, som skal køres i Marrakesh den 14. januar.

Testen foregår dagen efter den 3. afdeling af denne sæsons FIA Formula E Championship, hvor udelukkende kørere, der ikke tidligere har kørt et Formel E løb, må deltage.

MS & AD Andretti Formula E
Photo: Alastair Staley/LAT/Formula E

Colton Herta kører til dagligt Indy Lights for Andretti teamet, og har mere eller mindre haft benzin i sutteflasken. Hans far, Bryan Herta, var selv racerkører, og har kørt et utal af racerbiler over hele verdenen. Han kom aldrig i Formel 1, da han valgte at fokusere på den amerikanske vej i stedet, men unge Colton har været i Europa for at køre to sæsoner i England, inden at han drog tilbage til USA til 2017 sæsonen, hvor han sluttede 3’er i Indy Lights mesterskabet. Han kan meget vel blive en af fremtidens IndyCar stjerner – eller måske Formel E stjerne, hvis pilen peger den vej.

Bruno Spengler gør sig til dagligt i DTM, hvor han kører for BMW. Han vandt serien tilbage i 2012 for netop BMW, men har ikke haft så meget held i sprøjten de seneste sæsoner, hvor han ofte er blevet slået af holdkammeraterne. Han snuppede dog en enkelt sejr, efter 4 års pause, på Norisring i 2017. En sejr som virkelig gav glæde i teamet. Og nu får han altså muligheden for at teste Formel E for det BMW støttede Andretti team.

Relaterede nyheder