MSR med endelig kører line-up

Michael Shank Racing er klar med den endelige kører line-up til Daytona 24 timers løbet samt TPNAEC sæsonen.

For to uger siden offentliggjorde teamet deres 2018 planer, men der bliver justeret lidt på kørerne.

Lawson Aschenbach og Justin Marks skal fortsat køre hele IMSA sæsonen i Acura NSX GT3 #93, med Mario Farnbacher som ekstra mand ved alle 4 TPNAEC afdelinger. De får Come Ledogar med i bilen på Daytona i forbindelse med 24 timers løbet.

Franskmanden får sin debut i IMSA serien men vandt det franske Porsche Carrera Cup i 2014, og han har sidenhen kørt bl.a. Blancpain Endurance serien. Han har dog også været på podiet i forbindelse med Bathurst 12 timers løbet, så han har også haft international succes.

Michael Shank Racing Acura NSX GT3, Petit Le Mans 2017
Photo: Michael Shank Racing

Bil #86 bliver fortsat kun en TPNAEC bil, hvor Katherine Legge og Alvaro Parente får Trent Hindman med i bilen som fast kører, mens A. J. Allmendinger skal hjælpe til på Daytona.

Hindman er kun 22 år gammel, men har allerede haft stor succes i GT biler. I 2017 kørte han løbssejre hjem i Continental Tire SportsCar Challenge samt vandt mesterskabet i Lamborghini Super Trofeo North American Championship. 2018 er derfor en unik mulighed for den unge racerkører til at lære fra de bedste, og med masser af køretid i bilen, i forbindelse med langdistanceløbene.

Daytona 24 timers løbet køres den 27.-28. januar.

Relaterede nyheder