Corvette fortsætter uændret

Amerikanerne ynder at sige “Never change a winning team”, og det praktiserer de til fulde hos Corvette Racing.

Det amerikanske WeatherTech SportsCar Championship hold holder fast i samme kører kombination, som de har haft de seneste 7 (!) sæsoner.

De forsvarende GTLM mestre Jan Magnussen og Antonio Garcia skal dele bil #3, mens Oliver Gavin og Tommy Milner endnu en gang skal dele #4.

Chevrolet Corvette  C7.R racerne vender tilbage til asfalten i uændret form, da de ikke deltog ved BOP testen for 2 uger siden. 2018 bliver også den sidste sæson med den nuværende bil, inden at deres nye C8 model kommer til at danne grundlag for en ny GTLM bil.

Photo: Richard Prince – Chevy Racing

De 4 kørere har 111 løbssejre imellem sig – udelukkende i sportsvognsræs! De har tilsammen kørt 12 IMSA mesterskaber hjem, 13 Le Mans sejre og 15 Sebring 12 timers sejre.

Teamet har ikke offentliggjort hvilke ekstra kørere der skal sidde med i bilerne ved Daytona 24 timers løbet i januar og Sebring 12 timers løbet i marts.

Der er intet nyt omkring deres Le Mans planer for 2018. Teamet har dog tidligere udtalt, at hele deres program udelukkende drejer sig omkring den franske klassiker, og at IMSA ræset så er en rigtig god forberedelse. Der er med sikkerhed mange i Pratt & Miller lejeren, der går og venter på den 9. februar, hvor deltagerlisten til 24 timers løbet i Le Mans 2018 bliver offentliggjort.

Relaterede nyheder