Også genvalg til Fässler og Rockenfeller

Corvette Racing offentliggjorde deres 2018 WeatherTech SportsCar Championship kørere i går, men de nævnte ikke noget om de to kørere, der skal hjælpe de forsvarende IMSA mestre i Tequila Patron North American Endurance Cup løbene.

Det har de rodet bod på i dag, i en pressemeddelelse, hvor det ikke overraskende er Marcel Fässler og Mike Rockenfeller som endnu en gang skal hjælpe det amerikanske hold med de gule biler.

Marcel Fässler
Photo: JJ Media

Rockenfeller fortsætter i bil #3 sammen med Jan Magnussen og Antonio Garcia, mens Fässler igen får Oliver Gavin og Tommy Milner som medkørere. Det bliver Rockys 3. sæson for Corvette teamet, mens det bliver 4. sæson for Fässler, der også kørte for dem tilbage i 2009 ved langdistanceløbene i USA. Hverken Rocky eller Fässler har været fastansatte gennem en hel sæson hos Corvette Racing, men er alle årene blevet hevet ind som 3. mand i hver deres bil.

Mike Rockenfeller & Jan Magnussen
Photo: Richard Prince/Chevrolet

De to kombinationer har allerede været succesrige sammen, med Gavin/Milner og Fässler som vindere af Daytona og Sebring i 2016, mens Magnussen/Garcia og Rocky vandt Sebring 2017.

Ligesom tilfældet var i gårsdagens nyhed, nævner Corvette Racing ikke noget omkring Le Mans 2018 – her har kun Fässler kørt for Corvette, da Rockenfeller har været på arbejde for Audi på enten Le Mans eller DTM samme weekend.

Relaterede nyheder