Fuldt hold hos Jackie Chan DC Racing JOTA

Jackie Chan DC Racing JOTA har offentliggjort deres line-up til 24 timers løbet på Daytona.

Og det bliver ikke bare hvem som helst, der skal styre henholdsvis #FortuneCat37 og #Mighty38, som de har døbt de to biler i FIA WEC. Vi venter fortsat på den endelige bekræftelse fra IMSA med hensyn til startnumrene på Daytona.

I den ene bil bliver det Ho-Pin Tung, Alex Brundle, Antonio Felix da Costa og Ferdinand Habsburg, mens Lance Stroll, Felix Rosenqvist, Daniel Juncadella og Robin Frijns skal køre den anden.

Ho-Pin Tung og Alex Brundle har kørt for holdet gennem hele 2017 sæsonen, men de 6 andre kørere er nytilkomne.

Jackie Chan DC Racing #38
Photo: JJ Media

Antonio Felix da Costa er fabrikskører hos BMW, men de har ikke fundet plads til ham i deres eget RLL setup på Daytona. Derfor bliver det god køretid for ham i ORECA 07 Gibson raceren – også selv om den er væsentlig hurtigere end den BMW M8 GTE som han ellers skal køre i FIA WEC sæsonen. Men han får kørt noget langdistanceløb, hvilket er en væsentlig ændring fra Formel E løbene på ca. 50 minutter, som Felix da Costa ellers kører i.

Ferdinand Habsburg er et nyt talent som JOTA har spottet, og han kan meget vel komme til at erstatte Thomas Laurent i FIA WEC sæsonen, da han er skiftet videre til Rebellion i deres LMP1 program. Den østrigske racerkører har igennem 2017 kørt FIA Formula 3 European Championship og har allerede vundet et løb i sin debutsæson. Han sluttede 7’er i mesterskabet, og sluttede sæsonen af med en 4. plads i Macau.

Kørerne i den anden bil har vi allerede beskrevet i denne artikel.

De første testkørsler forud for Daytona 24 timers løbet starter i næste weekend, hvor ROAR testen skal køres, og her vil Jackie Chan DC Racing JOTA, ligesom alle de andre hold, for at få vinterrusten kørt af, inden løbet køres den sidste weekend i januar. Og glem ikke – ovaler er helt nyt for teamet, så de har nogle forskellige opsætninger, som de skal have prøvet af inden løbet.

Relaterede nyheder