Colombianer ny Audi kører

Colombianske Oscar Tunjo bliver den næste ung kører, der skal prøve kræfter med ADAC GT Masters.

Tunjo har skrevet kontrakt med Phoenix Racing, som skal deltage i den tyske GT3 serie med en Audi R8 LMS GT3 racer.

Oscar Tunjo
Photo: Phoenix Racing

Teamet er endnu ikke klar til at offentliggøre holdkammeraten til den 21 årige racerkører.

Tunjo har indtil nu primært erfaring fra formelbils serier som Formula Renault 3,5 og GP3. I 2017 fik han dog tag over hovedet, da han deltog i Special Tourenwagen Trophy, hvor han snuppede mesterskabet med med 10 ud af 14 løbssejre i sæsonen. Her sad han bag rattet i en Mercedes AMG GT3, så det bliver et køretøj i 2018, selv om det stadig er en GT3.

Udover ADAC GT Masters, skal han også køre udvalgte løb i VLN for Phoenix Racing teamet, og det kan også være at der ligger et 24 timers løb på Nürburgring og venter ude i horisonten, men det vil teamet ikke endeligt bekræfte endnu.

ADAC GT Masters sæsonen starter den 13.-15. april i Oschersleben, med nogle obligatoriske testdage to en halv uger før, på den samme bane.

Relaterede nyheder