Wright Motorsports klar med Daytona line-up

Wright Motorsports er blevet klar med alle 4 kørere til 24 timers løbet på Daytona.

Tidligere på måneden blev det offentliggjort at Christina Nielsen og Patrick Long skal køre bilen gennem hele 2018 sæsonen. I dag har teamet så sat navne på de to ekstra kørere.

Og det er to kørere af bedste hylde, som Porsche lige havde i baghånden.

Mathieu Jaminet og Robert Renauer skal dele Porsche 911 GT3 R #58 med Nielsen og Long.

Jaminet er en af de unge kørere hos Porsche, og på trods af hans kun 23 år, har han allerede kørt en masse omgange i Porsche racere, i bl.a. ADAC GT Masters, Porsche Mobil 1 Supercup, Blancpain GT, VLN og meget meget mere. Det er første gang at franske Jaminet skal køre Daytona 24 timers løbet, men har allerede slået hans navn fast i WeatherTech SportsCar Championship, hvor han tog Pole Position i sin debut og satte løbets hurtigste omgang i GTD klassen ved begge afdelinger, som han deltog i.

Robert Renauer & Mathieu Jaminet
Photo: Wright Motorsports

Renauer har 32 års livserfaring, og en stor del af dem har han brugt bag rattet i en Porsche. Han er fast mand bag rattet, når Herberth Motorsport stiller op i racerløb hele verden rundt – for han er selv medejer af familieteamet. Det har ført ham hele vejen fra Dubai til Tyskland til USA, for bare at nævne nogle få af lokationerne, som han har kørt og vundet i gennem 2017 kalenderåret. Det bliver 4. gang at han skal deltage i Daytona 24 timers løbet. I 2016 blev han præmieret som bedste private Porsche kører – en titel som han måtte afgive til Christian Ried i 2017.

Faktisk kørte Renauer og Long mod hinanden for 14 år siden i Porsche Carrera Cup Deutschland. På det tidspunkt var Long næsten lige ankommet til Porsche som juniorkører, men kørte allerede Le Mans for første gang i 2004, og har vundet et utal af løb siden da.

Teamet har det tunge åg på skulderne, at de har den dobbelt forsvarede GTD mester, Christina Nielsen, med i bilen, og derved skal have en god start på sæsonen, for at kunne gøre det til en triple.

Alle holdene som skal deltage i Daytona 24 timers løbet begynder at teste i næste uge ved ROAR testen, inden at løbet køres den sidste weekend i januar.

Relaterede nyheder