Tak for 2017 – fuld gas fremad i 2018

2017 har været et fantastisk år for Racing24-7.net.
Besøgstallene er blevet næsten tredoblet i løbet af de seneste 12 måneder.

Selvfølgelig var juni en kæmpe måned med vores Le Mans dækning, men lidt overaskende for os, faldt tallene ikke ret meget, men er steget resten af året.

Det er fedt at se, at så mange mennesker vil læse om motorsportsnyheder – på både dansk og engelsk – og det gør alle de lange rejser og mange timer bag keyboardet det hele værd.

Planerne for 2018 er mere af det samme, plus at tilføje endnu mere.

På det seneste har vi tilføjet dækning af WeatherTech SportsCar Championship og IndyCar og planen er at tilføje endnu flere serier henover de kommende uger og måneder.

M.Racing – YMR #18
Photo: JJ Media

For at vi kan blive ved med at vokse, har vi brug for flere fingre på tasterne. Så vi er på jagt efter piger og drenge, som gerne vil skrive om motorsport, uanset hvor i verden at I bor. Hvis du er interesseret i motorsport, uanset om det er to- eller firehjulet, vil vi gerne høre fra dig. Det er lige meget om du kun kan skrive dansk eller engelsk – vi skal nok hjælpe med oversættelserne uanset hvilken vej at det er.

Vi forlanger ikke at du tager til de forskellige event, ej heller at du er fotograf, så du kan skrive uanset hvor i verden at du sidder. Så lang tid at du har passionen og gerne vil se løbene, og følge nyhederne fra serierne, og rapportere omkring dem med dine egne ord, er du velkommen til at skrive for os. Vi skal nok hjælpe med at skaffe billeder fra serien, så det behøver du ikke at bekymre dig om.

Måske vil du gerne skrive om nogle af de serier, som vi allerede dækker, eller måske er du interesseret i nogle helt andre mesterskaber. For bare at nævne nogle få, som vi kunne være interesseret i at tilføje til vores dækning, er MotoGP, SpeedwayGP inklusiv forskellige nationale mesterskaber, BTCC, WTCR (den nye blanding af TCR International og WTCC) plus British GT – og hvem ved, måske European Truck Racing Championship eller Eurocup i traktortræk.

Uanset hvad, så send en email til os på info@jjmedia.dk eller skriv til os via vores Facebook sider, og så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Mange hilsner for det kommende 2018 – og vi kan slet ikke vente på at høre fra dig 🙂

 

Chefredaktør og grundlægger af Racing24-7.net

Jens Jensen

Relaterede nyheder