Tincknell, Imperatori og Eriksson tester Formel E

Sæderne i forbindelse med FIA Formula E Championship Rookietesten i Marrakesh om halvanden uge bliver ligeså stille besat.

I dag har NIO og DS Virgin Racing offentliggjort 3 ud af 4 kørere til deres test.

Harry Tincknell og Alexandre Imperatori skal ud at køre hos NIO, hvor de får mulighed for at teste NIO 003 raceren.

BMW fabrikskører Joel Eriksson får mulighed for at teste hos DS Virgin Racing, mens køreren i den anden DSV-03 endnu ikke er offentliggjort af holdet.

Alex Lynn, DS Virgin Racing
Photo: LAT/Formula E

Tincknell og Imperatori har begge baggrund i formelbils sporten, men har på det seneste primært været aktiv i sportsvognsræs.

Harry Tincknell har vundet 24 timers løbet på Le Mans samt European Le Mans Series sammen med JOTA Sport teamet i LMP2 klassen, men er aktuelt fabrikskører for Ford Chip Ganassi Team UK i FIA World Endurance Championship, mens han kører for Mazda Team Joest i WeatherTech SportsCar Championship.

Alexandre Imperatori har kørt i både LMP1 og LMP2 for henholdsvis Rebellion Racing og KCMG. I 2017 havde han en blanding af VLN, Nürburgring 24 timer, Pirelli World Challenge og China GT, hvilket allesammen forgik i GT biler. Nu får chancen for en elektrisk test for NIO holdet.

Oliver Turvey, NIO Formula E
Photo: LAT/Formula E

Joel Eriksson blev i december udnævnt som en ny DTM kører hos BMW, men har inden da kørt FIA European Formula 3 Championship, hvor han sluttede 2’er, men bl.a. også har vundet Masters of Formula 3 på Zandvoort banen.

Udover disse 3 kørere, kommer også Maximilian Günther, Andrea Caldarelli, Fred Makowiecki, James Rossiter, Colton Herta, Bruno Spengler, Nico Müller og Nyck de Vries til start i søndagstesten, der kører dagen efter 2017/18 sæsonens 3. FIA Formula E Championship ePrix, som køres i Marrakesh.

Relaterede nyheder