Det længste løb i Asian LMS denne weekend

Asian Le Mans Series gæster Thailand og Buriram banen denne weekend.

Den 3. afdeling af 2017/18 mesterskabet er sæsonens længste løb, med et 6 timers løb, som ikke er det eneste specielle. Løbet køres lørdag, da det er Børnenes Dag i Thailand, som er en helligdag, så hele familien har mulighed for at tage på udflugt til banen. Det gav et stort antal tilskuere i 2017, så derfor håber arrangørerne på at kunne gentage det i 2018.

Der kommer også et par nye hold på banen denne weekend.

For et par dage siden bragte vi nyheden om den ændrede Jackie Chan DC Racing X JOTA #7 kører sammensætning, men der kommer også et Porsche hold på banen.

Algarve Pro Racing #25 & FIST Team AAI #90
Photo: Asianlemansseries.com

Team NZ stiller til start med en Porsche 997 GT3, der skal køres af Graeme Dowsett og John Curran samt Will Bamber. Will er lillebror til den dobbelte Le Mans vinder, Earl, men han har primært gjort sig i Porsche Carrera Cup Asia, hvor han sluttede 3’er i mesterskabet i 2017.

ARC Bratislava #4 bytter Rik Breukers ud, da han skal køres 24 timers løb i Dubai. I stedet skal Gustavo Yacaman køre den skriggule Ligier JS P2 sammen med Miro Konopka og Konstantins Calko. Yacaman har stor erfaring i LMP2 biler, fra både FIA WEC og IMSA. Faktisk kommer Yacaman direkte fra ROAR testen på Daytona forud for 24 timers løbet, der åbner sæsonen i WeatherTech SportsCar Championship senere på måneden.

Løbet starter lørdag klokken 06.00 dansk tid, og kan følges på YouTube via live video stream.

Relaterede nyheder