Bachler og de Leener kører igen Porsche

Klaus Bachler og Adrien de Leener skal også i 2018 køre i en Porsche 911 GT3 R i ADAC GT Masters.

Bachler skal dog til at gå ind af en anden dør i denne sæson, da de to kørere skal deles om #18 som indsættes af KÜS Team75 Bernhard.

De Leener var også den fast mand i #18 i 2017, hvor han kørte sammen med Christopher Friedrich. Holdet, som ejes af den 3 dobbelte Le Mans vinder Timo Bernhard, har dog valgt at opgradere til Klaus Bachler i denne sæson. Bachler havde også en enkelt weekend med holdet i 2016 sæsonen, hvor han startede i de to løb på Sachsenring.

KÜS Team75 Bernhard Porsche #17 & #18
Photo: Gruppe C Photography

Bernhard og Bachler kender hinanden rigtig godt, da Bachler er tidligere Porsche Junior kører, hvor han kørte 2 fulde sæsoner i Porsche Mobil1 Supercup, inden at han havde et par sæsoner i FIA World Endurance Championship.

Bachler kørte for Schütz Motorsport holdet i ADAC GT Masters 2017, så han kender ligeså mange af banerne som konkurrenterne og holdkammeraten.

Adrien de Leener havde en svær debutsæson, hvor sæsonens bedste resultat var en 12. plads på Sachsenring. Inden at han begyndte at Porsche i 2017, havde han kørt et væld af biler med bl.a. Ferrari, Maserati og Audi på listen. Forhåbentlig vil Bachler hjælpe belgieren med at køre pokaler, og ikke mindst point hjem i 2018.

Som er tidligere annonceret, bliver KÜS Team75 Bernhard #17 lidt af en all-star bil, med teamejer Timo Bernhard flankeret af Kevin Estre.

ADAC GT Masters sæsonen starter med den første løbsweekend den 13.-15. april på Oschersleben.

Relaterede nyheder