United Autosports fortsætter i TPNAEC

United Autosports holdet fik ikke overraskende megen opmærksomhed henover Daytona weekenden med Fernando Alonso, Lando Norris og Phil Hanson i den ene af bilerne, mens Will Owen, Hugo de Sadeleer, Paul di Resta og Bruno Senna kørte i den anden bil.

Holdet har allerede offentliggjort planer om at deltage med 4 biler i European Le Mans Series 2018 i LMP2 og LMP3 klasserne, ligesom de gjorde i 2017, hvor de vandt mesterskabet i LMP3 mesterskabet og var tæt på også at tage LMP2 titlen.

Derudover planlægger de også at stille til start i årets 24 timers løb på Le Mans, hvor de allerede har en billet, efter de vandt LMP3 titlen i ELMS.

Nu har de annonceret at de også vil deltage i de resterende afdelinger af TPNAEC mesterskabet i WeatherTech SportsCar Championship.

Det bliver Phil Hanson og Bruno Senna som skal deles om en Ligier JS P217 i forbindelse med 12 timers løbet på Sebring, 6 timers løbet på Watkins Glen og 10 timers løbet på Petit Le Mans. De får en endnu ikke annonceret 3. kører med i bilen.

United Autosports Ligier #32
Photo Courtesy of IMSA / Scott R LePage, LAT Images

Hanson og Senna som nævnt i hver deres bil i foregående weekend, hvor i sær #32, som Senna var en del af, var tæt på at slutte på det generelle podie. Uheldigvis fik holdet et problem med koblingen, så det blev svære og svære for dem at starte bilen efter pitstoppene, hvilket kostede dem ekstra tid i pitten, så de endte med at slutte på 4. pladsen, kun fire omgange efter 3. pladsen.

Tequila Patron North American Endurance Cup (TPNAEC) kører dog et separat pointsystem, og her scorede Bruno Senna 9 point, mens Phil Hanson fik 8 point. De mesterskabsførende har i Whelen Engineering Cadillac #31 17 point, så United Autosports er ikke langt fra føringen – især med 18 timer tilbage at køre om.

Næste gang at WeatherTech SportsCar Championship kører, hvilket også er anden afdeling af TPNAEC, er den 17. marts, når 12 timers løbet på Sebring køres.

Relaterede nyheder