Nye hold starter i ADAC GT Masters

Der kommer mindst to nye hold til start, når ADAC GT Masters sæsonen starter i april måned.

Team RING POLICE stiller til start med en Porsche 911 GT3 R, hvor Lucas Luhr og Jan-Erik Slooten skal deltage. Jean Pierre Kraemer er medejer af holdet, sammen med Slooten. Det navn siger måske ikke så meget udenfor Tyskland, men han har et bilprogram på tysk tv. Det endelige navn på holdet bliver offentliggjort i nærmeste fremtid.

Lucas Luhr har kørt stort set alt indenfor GT og sportsvogne, og har været fabrikskører for bl.a. Audi og BMW, og har vundet et utal af racerløb både indenfor og udenfor Tyskland.

Jan-Erik Slooten har en baggrund i Volkswagen Lupo Cup samt Polo Cup, inden at kørte flere sæsoner i Porsche Carrera Cup Deutschland, men også har deltaget i VLN og Nürburgring 24 timers løbet i flere omgange.

EFP by TECE Audi R8 LMS
Graphics: EFP by TECE

I denne uge er det blevet annonceret at EFP by TECE stiller op med hele 2 Audi R8 LMS racere.

Det er et yderst konkurrencedygtigt hold som teamejer og kører Elia Erhart har fået samlet. Han har fået Florian Spengler samt Pierre Kaffer og Dries Vanthoor med på holdet.

Både Kaffer og Vanthoor har kørt adskillige kilometer i R8 LMS modellen, så de kan bringe vigtig viden med til holdet. Erhart selv kørte for Audi Sport racing academy holdet i 2017, så han har også lidt erfaring med.

Florian Spengler startede i VW Polo Cup, men har siden 2011 kørt i ADAC GT Masters, kun afbrudt af en enkelt sæson i Porsche Carrera Cup Deutschland og en sæson i Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europe. Derudover har han også deltaget i en McLaren MP4-12C i ADAC GT Masters, så han har prøvet lidt af hvert. Og så er han for øvrigt IKKE i familie med Bruno Spengler, selvom de deler samme efternavn.

Dries Vanthoor, lillebror til Laurens Vanthoor, har bevist hans eget værd. På trods af hans blot 19 år, har han allerede kørt adskillige 24 timers løb, heriblandt også 24 timers løbet på Le Mans, som han vandt med JMW Motorsport holdet i GTE-Am i 2017.

Pierre Kaffer har ligesom Lucas Luhr kørt næsten alt der har fire hjul. Kaffer har også været fabrikskører hos Audi, inden at han drog til USA i flere år, hvor han kørte for Risi Competizione i deres Ferrari F458 Italia. I Europa har han dog holdt fast i samarbejdet med Audi, og har kørt et utal af 24 timers løb på både Nürburgring samt Spa Francorchamps for mærket.

ADAC GT Masters sæsonen starter den 13.-15. april i Oschersleben.

Relaterede nyheder