Dale Coyne Racing med fuldt hold

Dale Coyne Racing har nu fået styr på, hvem der skal køre begge biler i denne sæsones Verizon IndyCar Series.

Det har længe været kendt at Sebastien Bourdais skal køre i bil #18, og i dag blev kørerne i bil #19 offentliggjort.

Det er nemlig ikke nok med en kører, men der skal to til i denne sæson.

Canadieren Zach Claman De Melo og Brasilianeren Pietro Fittipaldi har fået æren af at dele bilen.

De Melo tager sig af sæsonens 3 første løb på de normale baner i St. Petersburg, Long Beach og Barber Motorsports Park, mens Fittipaldi tager ovalløbet i Phoenix samt Indy 500. Fordelingen ved resten af sæsonens løb fremgår ikke af deres pressemeddelelse.

Zach Claman De Melo & Pietro Fittipaldi:
Photo Dale Coyne Racing

Pietro Fittipaldi vandt World Series Formula V8 3.5 Mesterskabet i 2017. Som en lille sidenote er han barnebarn af Emerson Fittipaldi, men han har gennem hele karrieren vist hurtighed, og har bevist hans egen fart.

Zach Claman De Melo kommer fra to sæsoner i Indy Lights, hvor han sluttede henholdsvis 9’er og 5’er. På Road America 2017 tog han den første sejr, og snuppede yderligere 3 podiepladser i løbet af sæsonen. Til sæsonfinalen i IndyCar 2017 i Sonoma, havde han en start for Rahal Letterman Lanigan Racing, hvor han sluttede løbet på en 17. plads.

Fittipaldi skal i bilen i denne weekend, hvor IndyCar afholder sæsonens første officielle test i Phoenix. Her skal han gerne have kørt hans oval licens i hus, mens De Melo kommer i bilen på Sebring senere på måneden, som forberedelse på debuten i St. Petersburg den 11. marts.

Relaterede nyheder