Rebellion med erfaring og ungdom

Rebellion Racing satte allerede navn på deres FIA WEC kørere tilbage i december måned, men offentliggjorde ikke noget omkring selve kombinationerne af de seks.

Efter fredagens annoncering af FIA World Endurance Championship feltet, har teamet valgt at fortælle, hvordan de planlægger at køre denne kommende 2018/19 sæson.

Bil #1 kommer Andre Lotterer til at dele med Neel Jani og Bruno Senna. Det bliver den erfarende bil, med 2 FIA WEC kørertitler, 4 Le Mans sejre og 47 Formel 1 løb på samvittigheden.

I bil #3 udgør Mathias Beche, Thomas Laurent og Gustavo Menezes, med en gennemsnitsalder langt under 25 år, det unge indslag hos holdet.

Rebellion Racing R-One #13, 2016
Photo: JJ Media

Tidligere på ugen blev det offentliggjort at Rebellion Racing får bygget en bil hos ORECA, som de kommer til at kalde Rebellion R13 med en Gibson motor, til at drive bilen fremad.

Teamet har haft et samarbejde med ORECA siden 2014, hvor de byggede Rebellion R-One LMP1 raceren, som de kørte med i tre sæsoner, inden at de skiftede ned til LMP2 klassen, som de vandt i 2017 – med en ORECA 07 – Gibson.

Som det blev offentliggjort den anden dag, skal de kæmpe imod 8 andre LMP1 biler, heriblandt Toyota Gazoo Racing, som det eneste fabrikshold.

Designet af bilen samt dens tekniske specifikationer bliver præsenteret på Geneva International Motor Show den 6. marts.

Rebellion Racing når ikke at få ret meget kørsel i bilen inden dens offentlige debut, da ORECA forventer at have den køreklar kort tid inden Prologen, der skal køres på Paul Ricard den 6.-7. april.

Relaterede nyheder