2 debutanter klar i ADAC Formel 4

ADAC Formel 4 er i kraft af at være talentklasse, en klasse hvor der er stor udskiftning blandt kørerne.

De næste kuld er så småt ved at blive samlet til starten på 2018 sæsonen.

Den 18 årige Joey Alders fra Holland har skrevet kontakt med Van Amersfoort Racing. Alders vandt Rotax DD2 Mesterskabet hjemme i Holland i 2017, og havde allerede de første testkørsler for VAR i december måned. Her beviste han farten fra første meter. Inden sæsonstarten skal han køre en masse testkørsler på banerne rundt i Europa, men skal også bruge en masse timer i holdets simulator i Zeewolde.

Felipe Drugovich, VAR & Marcus Armstrong, Prema Powerteam 2017
Photo: Gruppe C Photography

Gianluca Petecof er ny kører hos Prema Powerteam. Den 15 årige brasilianer er, ligesom holdkammerat og landsmand Enzo Fittipaldi, en del af Ferraris junior program. Ligesom Alders, kommer han også fra gokartsporten, hvor det senest er blevet til to top-6 placeringer ved CIK-FIA Verdensmesterskaberne.

Prema Powerteam har gennem de seneste par sæsoner i ADAC Formel 4 kæmpet intenst med VAR omkring titlerne i både Kører- og Teammesterskaberne. I 2016 gik Kørertitlen til Joey Mawson hos VAR mens Juri Vips og Prema tog den i 2017. Begge sæsoner har Prema Powerteam haft nogle få point mere end VAR i mesterskabet, så der er vist ingen tvivl om at de to er at finde helt oppe i toppen af mesterskabet igen i 2018.

2018 sæsonen i ADAC GT Masters starter den 13-15 april i Oschersleben.

Relaterede nyheder