Paul di Resta tager to løb mere i USA

Paul di Resta får to løb mere i USA i denne sæson, efter at have deltaget i 24 timers løbet i Daytona for 3 uger siden.

Det bliver igen United Autosports, der vil gøre brug af den hurtige skotte, men modsat Daytona løbet, stiller holdet kun til start med en bil ved 12 timers løbet på Sebring, og 6 timers løbet på Watkins Glen. Her skal han køre sammen med Phil Hanson og Bruno Senna.

Disse to afdelinger tæller med i Tequila Patron North American Endurance Cup, ligesom Daytona løbet gjorde.

Faktisk er der også en 4. afdeling, nemlig 10 timers løbet Petit Le Mans, men her har di Resta et datosammenfald med sæsonfinalen i DTM på Hockenheim, som samtidig også er afskedsløbet for Mercedes, så det løb vil han næppe gå glip af. Derudover skal Bruno Senna køre FIA WEC for Rebellion Racing på Fuji den weekend, så aktuelt er Phil Hanson den eneste mand i bilen, til det løb. Men holdet stiller formentlig kun op den weekend, hvis der stadig er en chance for Mesterskabet. Holdet skriver dog i pressemeddelelsen, at Hansons holdkammerater til Petit Le Mans vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Paul Di Resta
Photo: JJ Media

United Autosports deltager også i European Le Mans Series, og her står de aktuelt og mangler en kører ved siden af Hanson til Åbningsløbet, da Filipe Albuerquerque skal køre WeatherTech SportsCar Championship i Long Beach den weekend. Derudover mangler de også et par kørere til deres biler ved 24 timers løbet på Le Mans. Så mon ikke at Paul di Resta får yderligere et par løbet for holdet, udover det allerede annoncerede.

Den 22.-23. februar tester IMSA på Sebring, og her vil Phil Hanson, Bruno Senna og Paul di Resta også være til stede i den blå, røde og hvide Ligier JS P217 Gibson.

12 timers løbet på Sebring skal køres den 17. marts.

Relaterede nyheder