CJ Wilson Racing nyt WeatherTech SportsCar Championship hold

CJ Wilson Racing tager endnu et skridt op af rangstigen indenfor motorsportsverdenen.

Efter at have vundet Continental Tire SportsCar Challenge Mesterskabet, har teamet nu indkøbt en Acura NSX GT3, så de kan deltage i GTD kategorien i WeatherTech SportsCar Championship.

Indtil videre bliver det kun til udvalgte løb, hvor holdet allerede får deres debut på Sebring i dag, hvor der afholdes testkørsler i denne uge, inden at løbsdebuten kommer ved Sebring 12 timers løbet.

Marc Miller og Till Bechtolsheimer er de to første bekræftede kørere, og en tredje kører vil blive bekræftet i den nærmeste fremtid.

CJ Wilson Racing Acura NSX GT3
Photo: CJ Wilson Racing

Holdet planlægger at køre de resterende afdelinger af Tequila Patron North American Cup løbene på Sebring, 6 timers løbet på Watkins Glen samt 10 timers løbet på Petit Le Mans. De håber også på at få et par starter mere, men det kommer an på budgettet.

CJ Wilson Racing blev grundlagt i 2010 af den nu tidligere baseball stjerne C. J. Wilson, der altid har været interesseret i biler og racerløb. Han kørte så vidt muligt selv med i Mazda MX-5 Cup, men hans tid på racerbanen var altid begrænset af hans forsikringsselskab, som satte begrænsninger, så længe at han dyrkede baseball sporten. Dermed udviklede teamet sig til primært at indeholde andre kørere, og stille og roligt kravle op igennem racerklasserne. Udover at have racerholdet, har han også åbnet flere bilhuse på vestkysten, og går efter at åbne endnu flere i fremtiden. Han håber på selv at komme til at sidde i Acura NSX GT3 raceren senere på året – evt i forbindelse med 24 timers løbet på COTA, som skal køres i november måned.

12 timers løbet på Sebring skal køres den 17. marts, hvor der forventes over 40 biler på startlisten.

Relaterede nyheder