Land Motorsport med kun en genganger

Montaplast by Land-Motorsport stiller endnu en gang op i ADAC GT Masters med to biler.

Det var vi klar over allerede for to uger siden, da den officielle deltagerliste blev offentliggjort.

Mens de fortsætter i de velkendte grønne og hvide Audi R8 LMS biler, har de til gengæld rystet posten godt og grundigt på kørerfronten til 2018.

Christopher Mies er den eneste genganger hos holdet i ADAC GT Masters henseende, og han starter sin 3. sæson for holdet. Debutsæsonen var den hidtil mest succesfulde for ham, da han vandt Mesterskabet sammen med Connor De Phillippi, der nu er blevet fabrikskører hos BMW.

Mies skal køre sammen med Alessio Picariello. Til trods for det italiensk klingende navn, er 24 årige Picariello født i Belgien men har dog en italiensk far. Alessio Picariello vandt ADAC Formel Master i 2013, hvilket var en forløber til ADAC Formel 4. Sidenhen har han kørt et utal af løb i bl.a. Audi R8 LMS racere i både Europa og Asien. I 2017 vandt han Audi R8 LMS Cup i Asien, men havde også en enkelt weekend i ADAC GT Masters for BWT Mücke Motorsport. Han kender størstedelen af banerne, så Mies og Picariello kan meget vel blive et succesfuldt makkerpar.

Montaplast by Land-Motorsport
Photo: JJ Media

I den anden bil, bliver det ikke kun et makkerpar, men faktisk et brødrepar. Kelvin van der Linde skal dele bilen med sin 3 år yngre lillebror Sheldon. De to dannede allerede makkerpar hos Montaplast by Land-Motorsport ved 24 timers løbet på Daytona i januar i år, men havde også en enkelt weekend sammen hos Aust Motorsport sidste år i ADAC GT Masters. Kelvin vandt ADAC GT Masters i 2014, mens Sheldon sluttede 3’er i ADAC TCR Germany i 2017. Begge brødre er ultrahurtige, så Mies/Picariello kan bestemt ikke læne sig tilbage, og forvente at være førstekørere på holdet.

ADAC GT Masters har deres samlede media- og testdag om godt en måned på Oschersleben, inden at sæsonen starter for alvor den 13.-15. april på samme bane. Der skal i alt køres 7 weekender, inden at 2018 mestrene er fundet på Hockenheim i september.

Relaterede nyheder