Sarrazin ny SMP kører

Stephane Sarrazin bliver en ny kører hos SMP Racing i den kommende FIA World Endurance Championship sæson 2018/19.

Den 42 årige racerkører har deltaget i Le Mans 24 timers løbet hele 16 gange indtil nu, og bliver dermed en af de mest erfarende kørere på startgridden, når hans 17. og 18. Le Mans løb køre i år og næste år.

Sarrazin startede på Chrysler fabriksholdet i 2001, inden at han kørte et år for ORECA – som for øvrigt stod bad Chrysler programmet. Efter et enkelt år hos Pescarolo Sport, fik han to sæsoner hos Aston Martin Racing. Disse to år er de eneste, hvor han ikke har kørt i den hurtigste klasse. Herefter fik han 5 starter for Peugeot, og da de lukkede holdet, skiftede han over til Toyota, hvor han havde sin sidste start på COTA banen i USA, hvor han var med til at køre en 3. plads hjem i 2017 løbet som erstatning til Anthony Davidson.

Stephane Sarrazin
Photo: JJ Media

Stephane Sarrazin er den 3. annoncerede ud af de 6 kørere til SMP Racings LMP1 program. Mikhail Aleshin og Vitaly Petrov er de to andre annoncerede kørere. Teamet stiller op med to helt nye BR1 racere, som er blevet udviklet i samarbejde med Dallara. Derudover stiller holdet også til start med en LMP2 bil i European Le Mans Series samt ved 24 timers løbet på Le Mans.

FIA WEC sæsonen starter med Prologen den 6.-7. april på Paul Ricard, inden at første løb køres den 5. maj på Spa Francorchamps.

Relaterede nyheder