BMW frigiver 2018 DTM farver

BMW har frigivet farverne på deres 6 DTM biler i 2018 sæsonen.

Bruno Spengler, Timo Glock, Marco Wittmann og Augusto Farfus fortsætter med grundlæggende de samme farver som i foregående sæson, mens den ene nye mand i klassen, Philipp Eng, overtager Samsung farverne fra Maxime Martin. Den anden nye mand, Joel Eriksson, får nogle helt nye farver på bilen, hvor der kommer grå og lilla farver på bilen, mens hovedsponsoren på bilen bliver Puma.

BMW DTM 2018
Graphics: BMW Motorsport

Bilerne kommer for først gang til offentlig skue den 9. til 12. april, hvor de sidste DTM testkørsler køres på Hockenheim. Der bliver åbent for alle til denne test, hvor man kan følge de nye biler fra tribunepladserne. Paddock’en åbner først ved sæsonstarten en måned senere, på den samme bane.

Relaterede nyheder