Olsbergs MSE vender tilbage til World RX

Olsbergs MSE holdet vender tilbage til FIA World Rallycross Championship i 2018.

Det hold, der vandt Teammesterskabet i 2014, holdt en pause fra World RX i 2017, mens de i stedet fokuserede på deres mange andre Rallycross programmer, hvor de bl.a. vandt RX2 mesterskabet.

Men det er ikke kun holdet der vender tilbage, men også den ene af holdets to kørere, vender tilbage til serien, efter en pause.

Kevin Eriksson og Robin Larsson bliver de to kørere, og begge kørere er vindere i den hårdeste Rallycross klasse i verden.

På trods af de to kørere kun er henholdsvis 21 og 25 år gamle, har de allerede kørt en masse erfaring ind på kontoen.

Kevin Eriksson & Robin Larsson
Photo: Olsbergs MSE

Eriksson deltog for MJP Racing Team Austria holdet gennem 2017 sæsonen, hvor hans bedste resultat blev en 4. plads i Canada. Kevin, som er søn af teamchef Andreas Eriksson, imponerede alt og alle i Tyskland 2016, hvor han med det lille private hold slog alle favoritterne, med en fantastisk overhaling udenom hele feltet i Sving 1 i Finalen.

Robin Larsson præsterede en ligeså stor overraskelse ved finaleløbet i 2015, hvor han slog alle de andre favoritter og tog en sejr til sit eget team. Han valgte at nedtrappe 2017 programmet til det europæiske mesterskab, hvor han sluttede på en 4. plads.

Olsbergs MSE holdet stiller til start med to helt nye Ford Fiesta racere, og har allerede haft deres første test i denne uge i franske Loheac.

Sæsonen starter midt i april på Circuit de Catalunya i Spanien.

Relaterede nyheder