Racerkørere søges

Selvom sæsonstarten nærmer sig, er det langt fra alle racersæder som er besat.

Et eksempel på det er Audi Sport ABT TT Cup, som fortsat har ledige sæder til den kommende sæson.

Audi Sport TT Cup havde ellers meldt ud, at klassen ville lukke ned efter 2017 sæsonen. Men Abt Sportline har overtaget klassen, og skal stå for drift og vedligehold af den hurtige mærkeklasse.

Som i de foregående år, kommer serien til at følge DTM, og er derved et perfekt udstillingsvindue for unge talenter.

Volkswagen gruppen har gennem mange år haft en talentklasse, hvor kørere som Kelvin og Sheldon van der Linde (nu ADAC GT Masters og IMSA kørere), Dennis Marshall og Lance David Arnold (VLN kørere m.v.) og ikke mindst den nykårede DTM mester Rene Rast, har været med helt fremme. Også danske kørere som Nicklas Nielsen og Kasper H. Jensen har deltaget i disse klasser.

Audi Sport TT Cup, 2016
Photo: JJ Media

Audi Sport ABT TT Cup 2018 får ligesom i de foregående sæsoner deres egen driver coach tilknyttet. I år bliver det igen Marco Werner, der kan vejlede kørerne før, under og efter løbsweekenderne. Derudover indgår der både fysisk og mental træning i pakken.

En sæson koster 95.000 Euro + moms. De eneste krav er at man skal være minimum 16 år gammel, og have en international D-Licens.

Vinderen af serien får en DTM test med Audi Sport i forbindelse med deres Young Driver test i november måned, og får derudover en Audi TT RS gadebil til ejendom.

De interesserede kørere kan kontakte audisportabtttcup@abt-motorsport.de hurtigst muligt, da der er lidt under 2 måneder til sæsonstart på Hockenheim.

Kalenderen for Audi Sport ABT TT Cup 2018 er som følger:

4.-6. maj Hockenheim
22.–24. juni Norisring
13.–15. juli Zandvoort
7.–9. september Nürburgring
21.–23. september Red Bull Ring
12.–14. oktober Hockenheim

Relaterede nyheder