AutoArena Motorsport starter i ADAC GT Masters

AutoArena Motorsport kommer i denne sæson til start i ADAC GT Masters.

Holdet skal deltage med en Mercedes-AMG GT3, hvor de får hjælp fra HTP Motorsport, der selv deltager med to biler.

Clemens Schmid og Patrick Assenheimer skal køre bilen med nummer 84 på siden.

Clemens Schmid har kørt Porsche Carrera Cup Deutschland gennem mange sæsoner. Han har dog også snuset til 24 timers løbet på Nürburgring, inden at han i 2015 deltog for Bentley Team HTP i ADAC GT Masters. I 2016 og 2017 deltog han i Blancpain GT for henholdsvis HTP Motorsport og I.S.R. racing, hvor den sidstnævnte deltog med en Audi R8 LMS GT3. Netop I.S.R. kommer han til at kæmpe imod i denne sæson, da de også går ind i ADAC GT Masters, som vi tidligere har skrevet om her på siden.

Patrick Assenheimer & Clemens Schmid
Photo: ADAC GT Masters

Holdkammerat Patrick Assenheimer har indtil videre taget tre podiepladser i den tyske GT3 serie. Han startede i klassen i 2014, hvor han i de tre første sæsoner kørte i en Corvette C6.R GT3 for Callaway Competition, inden at han i 2017 skiftede til HTP Motorsport og deres Mercedes. De havde dog ikke plads til ham i år, men hvad gør det, når man kan fortsætte i samme bil, med støtte fra HTP Motorsport.

Holdet går efter at slutte i top-5 i mesterskabet, da de godt ved at feltet på de 37 biler er utroligt hårdt, og både mekanikerne og samarbejdet mellem kørerne lige skal falde i hak. Men derfor går de alligevel efter nogle topresultater i løbet af sæsonen.

AutoArena Motorsport har indtil nu deltaget i bl.a. VLN løbene, hvor de tidligere deltog med en Mercedes C-Klasse.

AutoArena Motorsport og de 36 andre biler skal køre deres første løbsweekend den 14.-15. april på Oschersleben banen nær Magdeburg.

Relaterede nyheder