Callaway Competition med to nye kørere

Callaway Competition stiller til start med to nye kørere, når ADAC GT Masters sæsonen starter om 3 uger.

Der kommer dog også et velkendt ansigt i bilen, gennem det meste af året.

Hvordan kan det nu lade sig gøre, vil du nok spørge.

Jo, Marvin Kirchhöfer er en ny mand på holdet, og skal køre den blå Corvette C7 GT3-R gennem hele sæsonen. Daniel Keilwitz skal køre sammen med Kirchhöfer ved fem ud af de syv afdelinger, mens Frank Kechele skal erstatte Keilwitz på Oschersleben og de fleste af afdelingerne pga. datosammenfald.

Kirchhöfer kørte for Mercedes-AMG Team HTP Motorsport i ADAC GT Masters 2017, men efter deres kørerkabale ikke efterlod en plads til ham, har han valgt at skifte til Callaway Competition.

Callaway Competition C7 GT3-R
Photo: Gruppe C Photography

31 årige Frank Kechele har kørt adskillige sæsoner i ADAC GT Masters, og har bl.a. også kørt for Callaway Competition tilbage i 2012.

Callaway Competition vandt både Team- og Kørermesterskabet i 2017 med Jules Gounon, som efter planen skulle have kørt sammen med Daniel Keilwitz gennem hele sæsonen. Keilwitz var dog uheldig at brække benet under en test på Spa Francorchamps, og derfor måtte der flere forskellige kørere ind og erstatte ham. Derfor var Gounon den ene mand om at vinde mesterskabet – med Keilwitz på andenpladsen.

Jules Gounon har fået en kontrakt med Bentley i deres internationale GT3 program, og kan derfor ikke længere køre ADAC GT Masters.

Holdet kommer, i kraft af mesterskabet i 2017, til at køre med startnummer 1 på bilen.

ADAC GT Masters 2018 kører deres første samlede testkørsler i den kommende uge i Oschersleben.

Relaterede nyheder