VAR har næsten fuldt hold

Van Amersfoort Racing har annonceret deres 3. og 4. kørere til den kommende ADAC Formel 4 sæson.

Lucas Alecco Roy og Liam Lawson har skrevet kontrakt med det hollandske hold.

Roy er 21 år gammel og har taget en lidt alternativ rute mod sit sæde i den sorte og orange Tatuus Formel 4 racer.

Modsat langt de fleste kørere, har han ikke været igennem gokart, men har i stedet en baggrund som dressurrytter. Det var først forud for 2017, hvor han fik mod på at prøve racersporten. Derfor deltog han en sæson i Britisk Formel 4, hvor han havde en håndfuld top-10 resultater.

Men ingen tvivl om at den unge tysker får sit at se til i ADAC Formel 4, da det nok er det stærkeste Formel 4 felt i Europa.

Jeroen de Jong & Liam Lawson
Photo: Van Amersfoort Racing

Liam Lawson er kun 16 år gammel, men på trods af hans unge alder, har han allerede vundet New Zealand Formel Ford mesterskabet i 2017, og sluttede 2’er i den australske Formel 4 serie.

Det bliver Lawsons første optræden i Europa, og med et hav af nye baner, bliver han med sikkerhed udfordret gennem hele sæsonen. Men teamet tror på ham, og håber at finde endnu et guldæg fra “Down Under”, efter at VAR vandt ADAC Formel 4 Mesterskabet 2016 med Joey Mawson fra Australien, hvorefter han deltog i en sæson i europæisk Formel 3 for holdet. Mawson skal køre GP3 for Arden  i 2018.

Begge kørere er i bilerne i denne uge på Lausitzring og Hockenheim, inden at de officielle ADAC Formel 4 testdage køres i Oschersleben i næste uge.

Relaterede nyheder