DragonSpeed ansætter Maldonado

DragonSpeed holdet har for alvor skruet op for ambitionerne i 2018 sæsonen.

Det har holdet netop bevist i dag, hvor de har ansat den tidligere Formel 1 kører Pastor Maldonado.

Maldonado skal køre i FIA World Endurance Championship i holdets LMP2 bil, som han skal dele med Roberto Gonzalez og en endnu ikke offentliggjort 3. kører.

I 2017 deltog holdet i European Le Mans Series med en bil under deres eget navn, mens de vandt LMP2 mesterskabet under G-Drive Racing navnet. I 2018 skal de igen køre ELMS med en bil, mens de deltager i FIA WEC med en BR1 Gibson LMP1 racer, samt en ORECA 07 Gibson LMP2 racer.

DragonSpeed #21, 2017
Photo: JJ Media

Pastor Maldonado har taget vejen op igennem formelbils rækkerne, hvor han vandt italiensk Formel Renault 2.0 tilbage i 2003. I 2006 sluttede han 3’er i World Series by Renault, inden at han skifte til GP2 serien, som han vandt i 2010.

Herefter fulgte 5 sæsoner i Formel 1 for Williams og Lotus holdene, hvor højdepunktet var en sejr for Williams i Barcelona 2012.

Det bliver helt klart spændende at følge ham og resten af DragonSpeed holdet gennem 2018/19 sæsonen i FIA WEC – og ikke mindst hvem holdkammeraten bliver. Holdet har teaset lidt med, at det også bliver et stort navn.

DragonSpeed og Maldonado viser sig for første gang offentligt sammen, når Paul Ricard Prologen forud for FIA WEC sæsonen køres om to uger.

Relaterede nyheder