Davidson ny DragonSpeed kører efter Le Mans

Anthony Davidson er blevet hyret af DragonSpeed, men først når dette års Le Mans er overstået.

38 årige Davidson er fortsat test- og reservekører hos Toyota Gazoo Racing, og da de skal fokusere 100% på at vinde 24 timers løbet i Le Mans, vil de ikke risikere at have lånt ham ud, såfremt at en af deres 6 sædvanlige kørere pludselig ikke kan deltage i det prestigefulde løb.

Davidson måtte optil 2018 afgive Toyota Gazoo løbssædet til Fernando Alonso, som fremover skal køre i bil #8.

Anthony Davidson
Photo: JJ Media

DragonSpeed holdet har både en LMP1 og en LMP2 bil med i FIA World Endurance Championship, og det bliver LMP2 versionen som han skal køre.

DragonSpeed ORECA 07 Gibson #31 kommer til og med Le Mans løbet til at bestå af Roberto Gonzalez, Pastor Maldonado og Nathaniel Berthon. Herefter hopper Berthon ud af bilen, og overlader sædet til Davidson.

Både DragonSpeed og Anthony Davidson er til stede ved næste uges Prolog test på Paul Ricard, men det vides ikke om Davidson får en kort tur i LMP2 bilen, eller om han udelukkende skal fokusere på testen med Toyota Gazoo Racing, sammen med de 4 andre kørere, der er til stede ved testen.

Relaterede nyheder