Brundle ny CEFC TRSM Racing kører

Alex Brundle får langt om længe muligheden for at deltage i den ypperste kategori indenfor sportsvogne, nemlig LMP1.

Den 27 årige englænder har skrevet kontrakt med CEFC TRSM Racing, som tidligere var kendt som Manor.

Holdet har deltaget i FIA World Endurance Championship gennem de seneste to sæsoner i LMP2 klassen, men rykker nu op i LMP1 klassen med den nybyggede Ginetta G60-LT-P1 Mecachrome.

De stiller til start med hele to biler, og Brundle skal være chauffør på #6 sammen med Oliver Rowland, og en endnu ikke annonceret 3. kører.

Alex Brundle har siden 2012 kørt i sportsvogne, hvor det primært har været i LMP2 biler. I 2013 var han holdkammerat med David Heinemeier Hansson hos OAK Racing, hvor de var snublende tætte på at vinde LMP2 mesterskabet sammen, men endte med at slutter 2’er.

Alex Brundle, G-Drive Racing 2016
Photo: JJ Media

I 2016 vandt Brundle LMP3 mesterskabet i European Le Mans Series for United Autosports, mens højdepunktet i 2017 var hans anden podieplads ved 24 timers løbet på Le Mans.

I 2018 samt 2019 får han endelig muligheden for at vinde Le Mans generelt, som da hans far Martin Brundle vandt tilbage i 1990, da han var holdkammerat med John Nielsen hos Jaguar, foruden at bliver den anden Verdensmester i sportsvogne, efter Martin vandt det i 1988 for Jaguar.

Der skal dog lige køres henholdsvis 24 og 90 timer inden at de to prestigefulde titler måske kan komme i hus.

Alex Brundle og resten af CEFC TRSM Racing deltager i denne uges FIA WEC Prolog på Paul Ricard, hvor de for første gang skal teste mod alle deres LMP1 konkurrenter på samme tid.

Relaterede nyheder