Ferrari har Le Mans 2018 kørerne klar

Ferrari har alle kørerne klar til dette års 24 times løb på Le Mans i juni.

AF Corse havde indtil nu blot annonceret de 4 FIA WEC kørere samt førstekøreren på ekstrabilen til Le Mans, men nu er der navn på alle 9 mand.

I bil #51 kommer de forsvarende Verdensmestre James Calado og Alessandro Pier Guidi til at dele bil med Daniel Serra. Serra var fabrikskører for Aston Martin i 2017, men han har haft to løb i en Ferrari F488 GT3 bil i forbindelse med 24 timers løbet på Daytona samt 12 timers løbet på Sebring. Serra tog Pole Position ved begge løb, og det har været nok til at bevise farten i Brasilianeren overfor det italienske mærke.

AF Corse Ferrari #71
Photo: JJ Media

I bil #71 stiller Sam Bird og Davide Rigon op sammen med Miguel Molina. Det var de samme 3 kørere, der også kørte Le Mans i bilen i 2017.

Biler #52 bliver ekstrabilen, som kun skal køre Le Mans i år. Toni Vilander blev annonceret tilbage i februar, mens han får italienske Antonio Giovinazzi og Pipo Derani med i bilen. Giovinazzi har hidtil været fokuseret på formelsporten, men skal nu prøve kræfter med sportsvogne. Derani har været en del af Ford Chip Ganassi, men nu skal han prøve kræfter med deres ærkefjende – den stejlende hingst.

De 3×3 køreres første officielle optræden bliver ved testdagen på Le Mans den 3. juni.

Relaterede nyheder